Afiş fikri iyiymiş ben de deneyiyim bunu
Afiş fikri iyiymiş ben de deneyiyim bunu
Gözlerimi gizlemeyim dedimDosi hanım bugün baya keyif yapmıṣ belliNe içiyorsun burada
------
Sende güneṣ gözlüğü giyseydin ya
------
Vay vay vay Dosi yine bir ṣey içiyormavi yakıṣmıṣ
İşte bu konunun amacı bu sizler de böyle fikirlerle gelin ve herkes yapsınAfiş fikri iyiymiş ben de deneyiyim bunu
Gözlerimi gizlemeyim dedim
Abi bunu zor yaptım şaka maka çok alakasız çiziyordu benle alakasız bu 3. deneyişim falandı
------
İşte bu konunun amacı bu sizler de böyle fikirlerle gelin ve herkes yapsın
FC ne la?Yav he mosi he çok güzel yapmış cidden FC tarzı olmuş he
Fight Club laFC ne la?
Abi sen de yap bi filme afiş sevdiğim bi film yok muUğraṣmak güzel oluyor, zevkli.güzel olmuṣ, bu gidiṣ ustası oluruz bu iṣin.
Ya bir tane attım da beceremedi o yüzden dizinin afişini attım onu bekliyorum ondan esinlen dedim anında atacağım demedim kiFight Club la
------
Abi sen de yap bi filme afiş sevdiğim bi film yok mu
@Gerekli24 hadi da ağaç olduk
Fight Club la
------
Abi sen de yap bi filme afiş sevdiğim bi film yok mu
@Gerekli24 hadi da ağaç olduk
Hekimoğlu falan deniyorsan o işi geç çok bilindik dizi değilse yaptırmak çok zorYa bir tane attım da beceremedi o yüzden dizinin afişini attım onu bekliyorum ondan esinlen dedim anında atacağım demedim ki
Yok bilindik dizi deniyorum aslında ama beceremedi yaHekimoğlu falan deniyorsan o işi geç çok bilindik dizi değilse yaptırmak çok zor
Kendi fotonu değiştir başka foto at o zaman iş yapıyor bazenYok bilindik dizi deniyorum aslında ama beceremedi ya
Hak kalmadı ya bir türlü sadece başrolü ekle diyecğim diğer isimleri değiştiriyor atsam daKendi fotonu değiştir başka foto at o zaman iş yapıyor bazen
Grok olsa anlarım da chat gpt zekidir bu konularda şaşırdımHak kalmadı ya bir türlü sadece başrolü ekle diyecğim diğer isimleri değiştiriyor atsam da
Dizi eski olduğundan olablir afiş istediğini vermiyor ama başrolü afişssiz bile çiziyor bunu yaparsam atayım başka fikirler için sonra uğraşırımt
Grok olsa anlarım da chat gpt zekidir bu konularda şaşırdım
Bu ne yemek uygulaması gibi
TrendyolBu ne yemek uygulaması gibi
İlki ne, kızın suratı kötü olmuş
İlki gerçek foto değil miİlki ne, kızın suratı kötü olmuş
İkinci sen galiba
İnsanlar gerçek değilİlki gerçek foto değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?