Yapay Zeka ile Yaptığımız Fotoğrafları Paylaşalım

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
32,419
Puanı
1,060
Bilindiği üzere son zamanlarda yapay zeka hayatımızda önemli bir yer tutuyor. Sohbet ettiğimiz, sorular sorduğumuz yapay zeka aynı zamanda görsel oluşturma konusunda da gün geçtikçe başarılı bir hal alıyor.
Sizler de bu konuda yapay zeka ile oluşturmuş olduğunuz fotoğrafları paylaşabilirsiniz. Bu fotoğraflar kendi fotoğraflarınız olabileceği gibi hayal gücünüzle oluşturmuş olduğunuz fotoğraflar olabilir. Hem de yapay zeka ile fotoğraf oluşturmada sosyal medyada bir akım meydana gelirse burda da o akımı devam ettirebiliriz.

yapay-zeka-ozgunluk-2.jpg

Bi de nasıl yapıldığını yazar mısın @xdragxx ? :A
Twitter kullanıyorsan orda grok var. Normal sohbet edebiliyorsun, soru sorabiliyorsun. Bunların yanında fotoğraf da çizdirebiliyorsun. Atıyorum bana Ankara manzarası çiz dersen Ankara manzarası çiz der. Monica Bellucci'ye Fenerbahçe forması giydir dersen Fenerbahçe forması giydirir gibi.

Chat gpt var bir de uygulama olarak. Onla da yukarda yazdığım şeyleri yapabiliyorsun fakat o ünlü isimleri çizmiyor sadece grok çiziyor diye biliyorum.

Dün de twitterda bir akım vardı kendi fotoğrafını grok'a atıyorsun yanıma bir manita çiz diyorsun o da çiziyor.

WhatsApp Görsel 2025-04-09 saat 03.44.47_af627c84.jpg

Ben de denedim böyle bir sonuç çıktı. Bu tabii ki ben değilim benim benzerim %70 benzerlik oranı var yanımdaki da grok'un çizdiği random biri gerçek değil yani :A

Twitter kullanıyorsan orda grok var. Normal sohbet edebiliyorsun, soru sorabiliyorsun. Bunların yanında fotoğraf da çizdirebiliyorsun. Atıyorum bana Ankara manzarası çiz dersen Ankara manzarası çiz der. Monica Bellucci'ye Fenerbahçe forması giydir dersen Fenerbahçe forması giydirir gibi.

Chat gpt var bir de uygulama olarak. Onla da yukarda yazdığım şeyleri yapabiliyorsun fakat o ünlü isimleri çizmiyor sadece grok çiziyor diye biliyorum.

Dün de twitterda bir akım vardı kendi fotoğrafını grok'a atıyorsun yanıma bir manita çiz diyorsun o da çiziyor.

Ekli dosyayı görüntüle 134114

Ben de denedim böyle bir sonuç çıktı. Bu tabii ki ben değilim benim benzerim %70 benzerlik oranı var yanımdaki da grok'un çizdiği random biri gerçek değil yani :A
Yanındaki random tmm tmm inandım heee hee. 😜😜

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx

@serhatt görseli hafızana kazımıştın. Sence benziyor mu?
Bana daha çok %30 olmuş gibi :A
Tamam denerim orda bir ara

Yüzü çok değiştiriyor ben denemiştim arkadaşlarla tam böyle konu açılmış gördüm foruma girince:A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Yüzü çok değiştiriyor ben denemiştim arkadaşlarla tam böyle konu açılmış gördüm foruma girince:A
Aynen yüzü sabit tutmuyor da uğraştıkça sana en benzer sonucu da çıkarıyor :A
------

Groga sordum o da yaptı :A

İlkini anlamadı bir türlü. İkinizi karışık yapıp tek foto çıkardı sonra sol tarafıma ekle dedim böyle oldu.
Hadi kendi hayal gücünle de bir foto çizdir de görelim :A

Aynen yüzü sabit tutmuyor da uğraştıkça sana en benzer sonucu da çıkarıyor :A
------

Hadi kendi hayal gücünle de bir foto çizdir de görelim :A
Yalnız senin fotoyu groga attım bunlar gerçek insanlar dedi. Bir sürü yazı yazdı, sonuç orijinal foto :A Zaten kenarda Grog yazmıyor @TenTen

Kendin olduğunu iddia ettiğin kişide başkası orijinal biri dedi zaten :A
Bak benim çizdirdiklerimde Grog yazıyor
Ne saçmalıyor o benim işte insan bilmez mi kendini :A Kimmiş onu da sor ikizim varsa bileyim :A
Fotoğrafı telefondan ss olarak aldığım için saat vs gözükmesin diye sildiğim için olabilir mi başarısız dedektif :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi