Aslında futbolcular gibi oyuncuların da doğru menajerler ile çalışmaları lazım. Çünkü projeler getirildiğinde, onlarla da bir iletişimin oluyor, doğru projeyi seçmeleri açısından.oyunculara uzuldum. kadro da tecrubelisin den en gencine,
buyuk umutla guzel bir sinerji ile bir araya geliniyor,,, pat - final .
ben oyuncu olsam ,bu gibi durumlar da -motivasyonumu nasil yuksek tutarim bilemiyorum.
-sporcular gibi, ^yeni mac'a bakalim psikolojisi baskin geliyordur diye tahmin ediyorum. yoksa -diger turlu bayagi stres.....
bu tur durumlar da oyunculara onceden bahsediliyor mu, misal,
dizi yayindan 2.bolum den kaldirilsa, itiraz edemezsiniz , vsvb ? ,,,
yani, bi oyuncu her anlamda yasamini /yakin gelecek planini ilk onundeki projeye entegreli ayarliyordur tahminim.
genel de cok erken final yapan dizilerin haberini okudugum da, ustte yazdiklarim ortaya karisik aklima takilir......
-olayin bu gibi teknik tarafina duz izleyici olarak baktigim icin , bayagi -uzagim.
dolayisiyla ;
@Hobbit , @serhatt , , @ömer karataş , @SafNac🕊 , @Yakamoz-Asi , @xemrexxx , @AhmetBayram , @12.Adam ,@Aserat ,@mesmeso , @offensive ,
@Emre Ozansoy , @xxAlemdarxx , @The_Erinch ,@tifosi12345 , @Zortlu Fistan , @bazinga
ve diger forumdaslar.
bu tur-cok erken final konusun da, oyuncularin olayin ustesinden kisa surede - psikolojik/movite olarak nasil ustesinden geldiklerinin -yanitini - forumun tecrubelilerin den okumak isterdim .![]()
saygi ve selamlar.
Psikolojik anlamda yıprananlar bir süre dizi çekmez, ama ekmek parasını düşünenler, farklı farklı roller denemek isteyenler ertesi gün bir işe hemen evet diyorlar.
Şöyle örnek vereyim, Gürkan Uygun (Memati) mesela çok düşünmez, her projeye evet diyor adam. Misal Kenan Imirzalıoğlu çok seçicidir, her projede görülmez. Çünkü son TV dizisi yanlış bir seçimdi. Bunlar kısa örnek yani.
Bence en önemlisi, doğru yapımcı ve senaryo grubu ile çalışmak. Ay Yapım, Tims&B, Raci Şaşmaz, Osman Sınav. Bu yapımcılarla çalışanlar 1-0 önde başlar hep. Tutan/tutmayan dizileri saymıyorum ama genelde çoğu zaman dizileri tutan yapımcılardır, çünkü iyi yazarlar ile çalışırlar.