ay uğraşamıcam sizinle uykum geldi inşallah sen ve @Çiğdem i şu arabayla kaçırırlar gidip good nightlar diliyorum herkese gerçi bu size bedduadan çok ödül gibi oldu neyse.ssGeri dönüşümüm var demekEee git bak bakim ordamıyım
İlkkez hayırlı bi söz söyledin güzel bi foto koydunay uğraşamıcam sizinle uykum geldi inşallah sen ve @Çiğdem i şu arabayla kaçırırlar gidip good nightlar diliyorum herkese gerçi bu size bedduadan çok ödül gibi oldu neyse.ssEkli dosyayı görüntüle 64634
İlkkez hayırlı bi söz söyledin güzel bi foto koydunRüyanda artık kime istersen gör
Bu saatde ne uykusu kümestemi yaşıyorsunay uğraşamıcam sizinle uykum geldi inşallah sen ve @Çiğdem i şu arabayla kaçırırlar gidip good nightlar diliyorum herkese gerçi bu size bedduadan çok ödül gibi oldu neyse.ssEkli dosyayı görüntüle 64634
Ne uyuması bee atv'de edho yerine burakın filmi vardı onu izliyordurBu saatde ne uykusu kümestemi yaşıyorsun ?A
Bir gözü burda kalmıştır bencedeNe uyuması bee atv'de edho yerine burakın filmi vardı onu izliyordur@mrt-06 gör kim hanzo seviyormuş
Ben de en baştan beri Metin diyordum, şaşırılacak bir durum yokBen kütük beye baştan beridir videoda kim görünüyorsa vuruyor diye onu ele kim gösterilmezse odur diyordum @MasacREdizide de bu mantıkla buldular aliço sadece metini görmemiş öyle bulduk dedi selim@Forumdash @xemrexxx
Daha tam alışamadım@Maskeli Fedai şu yeni forumda mesaj yazabilmeyi keşfetsinde tüfeğiyle vurmaya gelir sizi ?A@xemrexxx
Metin demeyen kim vardıkı zatenBen de en baştan beri Metin diyordum, şaşırılacak bir durum yok
Ay bi o eksikti gelmesin uğraşamam
Ama bu şekilde olacağı da belliydiMetin demeyen kim vardıkı zatenEline yüzüne bulaştırdı senarist bari hain kalsaydı affettik git oldu anlamı kalmadı
Ay bi o eksikti gelmesin uğraşamam
Foruma girmeyi öğrenmiş şimdide mesaj yazmayı öğrenir 1 haftanız daha varBana dertten başka bir şey vermez.
elinden geleni ardına koymasınForuma girmeyi öğrenmiş şimdide mesaj yazmayı öğrenir 1 haftanız daha var ?A@Maskeli Fedai
Böylede bu olayın anlamı kalmadı ben tatmin olanları anlamadımAma bu şekilde olacağı da belliydiÇocuğuyla birlikte gösterip durdular, sanki senaryoyu biz yazmışız gibi her şey apaçık ortadaydı. Çocuğu kaçırırlar, Metin'e zorla Yamaç'ı vurdurturlar diyorduk zaten Metin'den de hain olmaz
Bence olayı bu kadar uzatmasalar hiçbir sorun olmazdı. Zaten 3 hafta ara verdi diziler, bir de üstüne 3 hafta geçince açıkladıklar. Ee insan o kadar süreden sonra daha büyük bir şey bekliyor haliyle ama nerdeeBöylede bu olayın anlamı kalmadı ben tatmin olanları anlamadımEşkiyada ateş gibi karşı tarafta savasaydı yamacı vuran reytingler artardı böyle konuyu basit bitirdiler bide acıyıp yardım etsinler?A
Büyük şey senin canın sağolsun boşverBence olayı bu kadar uzatmasalar hiçbir sorun olmazdı. Zaten 3 hafta ara verdi diziler, bir de üstüne 3 hafta geçince açıkladıklar. Ee insan o kadar süreden sonra daha büyük bir şey bekliyor haliyle ama nerdee
Metine acıyıp canın sağolsun istedğin zaman çek vur lafımı olur gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?