Yamaç'ı Kim Vurdu? - Çukur 2. Sezon 18. Bölüm

Metin demeyen kim vardıkı zaten :F Eline yüzüne bulaştırdı senarist bari hain kalsaydı affettik git oldu anlamı kalmadı :F
Ama bu şekilde olacağı da belliydi :A Çocuğuyla birlikte gösterip durdular, sanki senaryoyu biz yazmışız gibi her şey apaçık ortadaydı. Çocuğu kaçırırlar, Metin'e zorla Yamaç'ı vurdurturlar diyorduk zaten Metin'den de hain olmaz :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Ama bu şekilde olacağı da belliydi :A Çocuğuyla birlikte gösterip durdular, sanki senaryoyu biz yazmışız gibi her şey apaçık ortadaydı. Çocuğu kaçırırlar, Metin'e zorla Yamaç'ı vurdurturlar diyorduk zaten Metin'den de hain olmaz :A
Böylede bu olayın anlamı kalmadı ben tatmin olanları anlamadım :A Eşkiyada ateş gibi karşı tarafta savasaydı yamacı vuran reytingler artardı böyle konuyu basit bitirdiler bide acıyıp yardım etsinler :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Böylede bu olayın anlamı kalmadı ben tatmin olanları anlamadım :A Eşkiyada ateş gibi karşı tarafta savasaydı yamacı vuran reytingler artardı böyle konuyu basit bitirdiler bide acıyıp yardım etsinler :A ?A
Bence olayı bu kadar uzatmasalar hiçbir sorun olmazdı. Zaten 3 hafta ara verdi diziler, bir de üstüne 3 hafta geçince açıkladıklar. Ee insan o kadar süreden sonra daha büyük bir şey bekliyor haliyle ama nerdee :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem