Bak işe yarıyor @DarkLegenDkız onu nasıl buğuladın 😱
Bak işe yarıyor @DarkLegenDkız onu nasıl buğuladın 😱
Bunun ö zel bir odası yoksa böyle parlak fotolarıyla dolu duvarları bende birşey bilmiyorum ayoll ?A @Forumdash @serhatt @xemrexxx
Ay bunu da bana ver bu daha iyimiş bear
Aa gülsün ayol allah mesut etsinYüzü gülmesinmi sgatın pardon Selimin ?A
VK'larda gezdiğini de öğrenmiş olduk çünkü eskiden ünlü resimleriydi şimdi random insan buluyor koyuyor @xBUGRAx @xemrexxxBunun ö zel bir odası yoksa böyle parlak fotolarıyla dolu duvarları bende birşey bilmiyorum ayoll ?A @Forumdash @serhatt @xemrexxx
Bayılıyorum onun arşivine
Gece gece kudurtmaya çalışma yetero zaman kıvrann durun kuduruklar @xBUGRAx Ekli dosyayı görüntüle 64631
Tam bi ÇUKUR ?A@Çiğdem jensen oğlanıyla ne fandeziler yapıldığını görse sitede vk yı kapattırır ?A putine kadar çıkar bu iş için
usb yi neresinde saklar allah bilirBuluşun sana versin USB ile. @Forumdash @Çiğdem
Bu arşiv için bile buluşmam o musibetleBuluşun sana versin USB ile. @Forumdash @Çiğdem
USB yetmez 1TB HDD lazım en az amaBuluşun sana versin USB ile. @Forumdash @Çiğdem
Boğazına sokarım o usbyiusb yi neresinde saklar allah bilir
USB yetmez 1TB HDD lazım en az ama
kız öyle olsa senin de resminin olması lazımUSB yetmez 1TB HDD lazım en az ama
Çünkü sen de biliyorsun arşivin geniş oldugunuHaha bunu diyeceğini biliyordum.
Benim bir resmim ancak 1TB boyutunda öyle kalitelikız öyle olsa senin de resminin olması lazım
şimdi senin resim çöp kategorisinde yer alır bence bir bakayım hangi klasöre yakışırmışsın 500 çeşit klasör var arşivdeÇünkü sen de biliyorsun arşivin geniş oldugunu
Benim bir resmim ancak 1TB boyutunda öyle kaliteli
Geri dönüşümüm var demek Eee git bak bakim ordamıyımşimdi senin resim çöp kategorisinde yer alır bence bir bakayım hangi klasöre yakışırmışsın 500 çeşit klasör var arşivde