Aaa o kim oluyarmuş be Burkişle kimse arama göremez @xBUGRAx@Maskeli Fedai şu yeni forumda mesaj yazabilmeyi keşfetsinde tüfeğiyle vurmaya gelir sizi ?A @xemrexxx
Aaa o kim oluyarmuş be Burkişle kimse arama göremez @xBUGRAx@Maskeli Fedai şu yeni forumda mesaj yazabilmeyi keşfetsinde tüfeğiyle vurmaya gelir sizi ?A @xemrexxx
Bu kim Türk mü.
ikiniz de kabarmışınızEşsiz bi parça harikasın
Aa sende haddini bil artık her beğendiğime sulanmaBu kim Türk mü.
ikiniz de kabarmışınız
Sen sebep oluyorsun bunlaraikiniz de kabarmışınız
Konuyu terk et
Aaa okadar tantana yapıp çok kolay bitirdiler Bari vuran kişi kötü tarafa geçip orada kalsaydı şimdi Metini hemen acındırmışlar kafasına sıkıcakmıs türk klasiği aa tamam ozaman affedelim olay kapansın
Vuran kişi affedildikten sonra bir albenisi kalmadı Eşkiya gibi hain olarak kalıp karşı tarafta savasmaya baslayacaktı ?A @xemrexxx @Forumdash @serhatt @MEnes @kerem @ömer karataş @MasacRE
İyice cılkı çıktı
İyilik meleği olarak şeytan meleğine dönulmelıydı Yılların öcünü almalıydı. Cetolari da def edip başa geçmeliydi. Çatapatları erkek erkeğe oynardı Arabadan dansöz yerine zenneler inerdi artık
Ben kütük beye baştan beridir videoda kim görünüyorsa vuruyor diye onu ele kim gösterilmezse odur diyordum @MasacRE dizide de bu mantıkla buldular aliço sadece metini görmemiş öyle bulduk dedi selim @Forumdash @xemrexxxTers köşe yapacağız diye bol bol mantık hatası yapsalar daha kötü olurdu boşver, böyle daha iyi oldu.
Ayrıca Yamaç’ın gördüğü rüyanın ve o rüyada verilen mesajların boşuna olmadığını anlamış olduk. Yamaç, Çukur’u yeniden inşa ederken babasının yolundan gitmeyecek onu anlamış olduk. O açıdan düşününce senarist güzel bağladı olayı bence.
Kim bu mal
kız onu nasıl buğuladın 😱Kim bu mal
Ahlak zabıtası gelse ***hamster bunun serverıymış der
Yüzü gülmesinmi sgatın pardon Seliminİyice cılkı çıktı
Bunun ö zel bir odası yoksa böyle parlak fotolarıyla dolu duvarları bende birşey bilmiyorum ayoll @Forumdash @serhatt @xemrexxx