Akasya Durağı'nı şimdilik teve2'de veriyorlar. Ben o saat dilimi hazır boşalmışken Sihirli Annem yada Acemi Cadı'yı verselerdi daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Akasya Durağı’nı yayınlasaydı keşke, daha fazla ilgi çekerdi hem![]()
Akasya Durağı'nı şimdilik teve2'de veriyorlar. Ben o saat dilimi hazır boşalmışken Sihirli Annem yada Acemi Cadı'yı verselerdi daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Akasya Durağı’nı yayınlasaydı keşke, daha fazla ilgi çekerdi hem![]()
Cidden ya hele bu kadar efsaneleşmiş bir diziyi hiç yayınlamamaları mantıksız. En son atv Avrupa'da yayınlamışlardı, 2 tane daha kanalları varken.ATV o dönem sık sık tekrarını veriyordu a2 de yayınlandı mı hatırlamıyorum Er tv var onda da var yayın hakkı onlarda ara ara yayınlıyor aslında
Zamanında bıktıra bıktıra yayınlıyorlar sonra unutulup gidiyor diziler özletiliyor☺
Evet ATV avrupa da veriyordu aklıma gelmedi şimdi koysalar yine izlenir ama bu kanalları anlamak çok zorCidden ya hele bu kadar efsaneleşmiş bir diziyi hiç yayınlamamaları mantıksız. En son atv Avrupa'da yayınlamışlardı, 2 tane daha kanalları varken.
Ya boş günde PT'de yayınlasalar o özlemin gazıyla ilk bölümleriyle yayınlanan dizilerden yüksek alır.Evet ATV avrupa da veriyordu aklıma gelmedi şimdi koysalar yine izlenir ama bu kanalları anlamak çok zor
Benim deGüzel haber. Avrupa Yakası'ndan sonra en sevdiğim Gülse Birsel dizisi
Evet alabilirYa boş günde PT'de yayınlasalar o özlemin gazıyla ilk bölümleriyle yayınlanan dizilerden yüksek alır.
Keşke ama nerde onlarda bu ince düşünceİyi haber de teve2'de defalarca yayınlandı, keşke daha eski diziler konulsa.
Aynen ya.Evet alabilir
Keşke ama nerde onlarda bu ince düşünce![]()