'Yalan Dünya' Tekrarlarıyla Kanal D'de!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,119
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Yalan Dünya, tekrarlarıyla geri dönüyor!

Yapımcılığını D Productions'un üstlendiği, başrollerini Altan Erkekli, Füsun Demirel, Olgun Şimşek, Beyazıt Öztürk, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak ve Öner Erkan gibi isimlerin paylaştığı yapım, tekrarlarıyla hafta içi her gün izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yalan Dünya, pazartesiden itibaren hafta içi her gün 14.00'de Kanal D'de!

Harika haber, izlenir.
Tabi duruma göre 45'ten itibaren (dayanırsa) Vasfiye Teyze'yle de başlayabilirim.

Edit: O saatte teve2'de Feriha var. Bunu 45'e kadar izleyemem sanırım ama Vasfiye'li bölümleri izlemeden olmaz.

Sonunda teve2 dışında bir yerde yayınlanıyor @DR konuya.
Umarım devamı da gelir.

Reactions: DR
Şaşırdık mı hayır zaten belli başlı dizileri yayınlayıp duruyorlar arada nasıl oluyorsa Vay Anam vay ,Kampüsistan ve Tatlı Hayat verdiler keşke bu çizgide devam etseydi hiç olmazsa bir saatini bari ayırsa

Reactions: Emre Ozansoy
Akasya Durağı’nı yayınlasaydı keşke, daha fazla ilgi çekerdi hem

ATV, Kanal D, Show TV'nin iki tane kanalı var en azından Show TV arada Show Max'te farklı şeyleri yayınlıyor ama diğerleri hiç yapmıyor bunu.

Hep aynı ve ezberlenen işler. Halbuki arşivlerinde o kadar fazla dizi var ki. Arşivlerini açsalar belki maliyetsiz gündüz kuşağını iyi kapatacaklar, ama hep aynı dizileri koyuyorlar.

Onu hala izleyemedim ya. Ondan yorum yapamıyorum
ATV o dönem sık sık tekrarını veriyordu a2 de yayınlandı mı hatırlamıyorum Er tv var onda da var yayın hakkı onlarda ara ara yayınlıyor aslında

Zamanında bıktıra bıktıra yayınlıyorlar sonra unutulup gidiyor diziler özletiliyor☺
------

Akasya Durağı’nı yayınlasaydı keşke, daha fazla ilgi çekerdi hem
Neden ya yayınlamıyorlar mı zaten Teve2 vermese Kanal D veriyor kaçarı yok