rüyanda görürsün5 i geçemez
nurhayt hülyayı döver
orçun acunu ekarte etse tamamdır bu iş yalan dünya zirvede
Bence saçma bir karar olmuş.Umarım pişmanlık duymaz Kanal D.Pazartesi de iyi gidebilir ama rakipleri daha zor artık.O halde Kayıp Şehir'i tekrardan 20:00 a alabilirler belki.
aynenYalan Dünya TT olmuş
Totali çok iyi olan Karadayı ve ab'de uçan o ses var ben yine izlerim ama işi zor
Totali çok iyi olan O Ses var önce.
Hem O Ses hem de Karadayı A/B'de biraz daha iyi...
dizilere takılmayalım maksat gün değişikliğinin saçma olduğunu belirtmek
aga senin reytinglerden haberin yok galiba
- - - Ekleme - - -
Karadayı ezer yd ilk 10 a giremez
Ben aksine totalde de yükselir diye düşünüyorum. A/B`si güçlü olan Acun 15 dakika boyunca reklama girince bu Yalan Dünya`ya yarayacak. Sonuçta Pazartesi reytingler daha yüksek, reklama giren yapımların da reyting dağılımı daha yüksek olurŞunu da söylemek lazım. Yalan Dünya'nın tekrarları bile yayınlandığı hemen hemen tüm gün ve zaman dilimlerinde A/B'de çok iyi gitti. Bu da dizinin sağlam bir kitlesi olduğunu gösteriyor.
O Ses Türkiye 13 - Karadayı 11 - Yalan Dünya 10 gibi düz mantık bir sıralama yapmak doğru olmaz. Çünkü üç yapımın da oranlarında değişiklik olacaktır.
Eskiden bu iki yapımın rakibi Arka Sokaklar, Yer Gök Aşk gibi A/B'si zayıf olan dizilerdi şimdi daha güçlü bir rakip geldi. Ben A/B grubunda çok ciddi fark olmayacağını düşünüyorum Totalde ise durum daha farklı tabii. Yalan Dünya muhtemelen biraz düşüş yaşayarak 4.5 reyting civarı alarak ilk 6-7 sıra içinde yer almayı sürdürür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?