rüyanda görürsün5 i geçemez
nurhayt hülyayı döver
orçun acunu ekarte etse tamamdır bu iş yalan dünya zirvede![]()
Bence saçma bir karar olmuş.Umarım pişmanlık duymaz Kanal D.Pazartesi de iyi gidebilir ama rakipleri daha zor artık.O halde Kayıp Şehir'i tekrardan 20:00 a alabilirler belki.
aynenYalan Dünya TT olmuş![]()
Totali çok iyi olan Karadayı ve ab'de uçan o ses var ben yine izlerim ama işi zor![]()
Totali çok iyi olan O Ses var önce.
Hem O Ses hem de Karadayı A/B'de biraz daha iyi...
dizilere takılmayalım maksat gün değişikliğinin saçma olduğunu belirtmek![]()
aga senin reytinglerden haberin yok galiba
- - - Ekleme - - -
Karadayı ezer yd ilk 10 a giremez
Ben aksine totalde de yükselir diye düşünüyorum. A/B`si güçlü olan Acun 15 dakika boyunca reklama girince bu Yalan Dünya`ya yarayacak. Sonuçta Pazartesi reytingler daha yüksek, reklama giren yapımların da reyting dağılımı daha yüksek olurŞunu da söylemek lazım. Yalan Dünya'nın tekrarları bile yayınlandığı hemen hemen tüm gün ve zaman dilimlerinde A/B'de çok iyi gitti. Bu da dizinin sağlam bir kitlesi olduğunu gösteriyor.
O Ses Türkiye 13 - Karadayı 11 - Yalan Dünya 10 gibi düz mantık bir sıralama yapmak doğru olmaz. Çünkü üç yapımın da oranlarında değişiklik olacaktır.
Eskiden bu iki yapımın rakibi Arka Sokaklar, Yer Gök Aşk gibi A/B'si zayıf olan dizilerdi şimdi daha güçlü bir rakip geldi. Ben A/B grubunda çok ciddi fark olmayacağını düşünüyorum Totalde ise durum daha farklı tabii. Yalan Dünya muhtemelen biraz düşüş yaşayarak 4.5 reyting civarı alarak ilk 6-7 sıra içinde yer almayı sürdürür.