Yalan Dünya Gün Değiştirdi!

haha :d

nurhayt hülyayı döver :d
orçun acunu ekarte etse tamamdır bu iş yalan dünya zirvede:D

Kanal D bu sezon yanlış kararlar alıyor iki dizininde bana göre zirve şansı kalmadı. Belki Arka Sokaklar cuma totalde iş yapabilir ama Yalan Dünya pazartesi asla olmaz cuma günü ab grubunda 7 reytinglik tek rakibi varken zirvedeydi ama şimdi pazartesi iki tane ve sadece ikisinin ab toplamı 20 reytingi geçen rakibi var en fazla ab grubunda 3. olur bence.

yalan dünya boyunu ölçüsünü alabilir ab deki aşırı yüksek reytingleri bir anda yükselebilir demiş olayım komedi izileyenlerle show izleyenler aynı kitle temelde acunla yalan dünya kapışıp karadayıda aradan sıyrılabilir belli olmaz :)))))

Bence saçma bir karar olmuş.Umarım pişmanlık duymaz Kanal D.Pazartesi de iyi gidebilir ama rakipleri daha zor artık.O halde Kayıp Şehir'i tekrardan 20:00 a alabilirler belki.

Totali çok iyi olan Karadayı ve ab'de uçan o ses var ben yine izlerim ama işi zor :D

Pazartesi akşamlarında Karadayı ile Yalan Dünya çekişmesi göreceğiz. İki dizininde izleyici kitleleri birbirine yakın kitleler. :)

Bence totalde Karadayı, A/B'de ise Yalan Dünya önde olur. :) Yalan Dünya'nın, A/B'de zirve şansı bile var bence. :)

:d aga senin reytinglerden haberin yok galiba :d

- - - Ekleme - - -

Karadayı ezer yd ilk 10 a giremez

:d aga senin reytinglerden haberin yok galiba :d

- - - Ekleme - - -

Karadayı ezer yd ilk 10 a giremez

Yalan Dünya, Cuma akşamı A/B'de 10 reytinge yakın alıyor, Karadayı bu hafta 10 reytingi geçti. Pazartesi günü ile Cuma günü bir değil, Yalan Dünya Pazartesi akşamı daha iyi gider. :):)

Şunu da söylemek lazım. Yalan Dünya'nın tekrarları bile yayınlandığı hemen hemen tüm gün ve zaman dilimlerinde A/B'de çok iyi gitti. Bu da dizinin sağlam bir kitlesi olduğunu gösteriyor.

O Ses Türkiye 13 - Karadayı 11 - Yalan Dünya 10 gibi düz mantık bir sıralama yapmak doğru olmaz. Çünkü üç yapımın da oranlarında değişiklik olacaktır.

Eskiden bu iki yapımın rakibi Arka Sokaklar, Yer Gök Aşk gibi A/B'si zayıf olan dizilerdi şimdi daha güçlü bir rakip geldi. Ben A/B grubunda çok ciddi fark olmayacağını düşünüyorum Totalde ise durum daha farklı tabii. Yalan Dünya muhtemelen biraz düşüş yaşayarak 4.5 reyting civarı alarak ilk 6-7 sıra içinde yer almayı sürdürür.

Şunu da söylemek lazım. Yalan Dünya'nın tekrarları bile yayınlandığı hemen hemen tüm gün ve zaman dilimlerinde A/B'de çok iyi gitti. Bu da dizinin sağlam bir kitlesi olduğunu gösteriyor.

O Ses Türkiye 13 - Karadayı 11 - Yalan Dünya 10 gibi düz mantık bir sıralama yapmak doğru olmaz. Çünkü üç yapımın da oranlarında değişiklik olacaktır.

Eskiden bu iki yapımın rakibi Arka Sokaklar, Yer Gök Aşk gibi A/B'si zayıf olan dizilerdi şimdi daha güçlü bir rakip geldi. Ben A/B grubunda çok ciddi fark olmayacağını düşünüyorum Totalde ise durum daha farklı tabii. Yalan Dünya muhtemelen biraz düşüş yaşayarak 4.5 reyting civarı alarak ilk 6-7 sıra içinde yer almayı sürdürür.
Ben aksine totalde de yükselir diye düşünüyorum. A/B`si güçlü olan Acun 15 dakika boyunca reklama girince bu Yalan Dünya`ya yarayacak. Sonuçta Pazartesi reytingler daha yüksek, reklama giren yapımların da reyting dağılımı daha yüksek olur :)