İnsan bi iki fragman çıkartır gerçekten pes! Perşembe çıkıyor fragman resmen. Sezon başında Salı çıkıyordu sonra yavaş yavaş Çarşambaya kaydırdılar şimdi de Perşembe. Yakında fragman çıkmayacak.İki haftadır dizi yayınlanmıyor son gün fragman çıkıyor ilginç.😱
Kanal D diziye biraz ilgi alaka gösterse aldığı reytiglerin daha fazlasını alır.![]()
Yalan Dünya'ya karşı bir özensizlik söz konusu bu dizi birde Ab'de 6 reyting alıyor.İnsan bi iki fragman çıkartır gerçekten pes! Perşembe çıkıyor fragman resmen. Sezon başında Salı çıkıyordu sonra yavaş yavaş Çarşambaya kaydırdılar şimdi de Perşembe. Yakında fragman çıkmayacak.![]()
Sorun değil zaten hep ben açayım demiyorum.Yalan Dünya'ya karşı bir özensizlik söz konusu bu dizi birde Ab'de 6 reyting alıyor.
Birde fragmanı senden önce açma gibi bir niyetim olamaz,Kanal D'nin sitesinde konu arıyordum fragmanla karşılaştım yani konu sayımın artması için paylaştım.![]()
oynar aga figuran işteAna 😱 Vadide ki Erhanın filmini çeken adam da burada oynuyormuş @takas
Vadiye laf atıyoruz da Vadiden daha geç fragman çıkaranlarda varmış
39.saniyeye dikkat Beyazın arkasında ki adam![]()
Ha doğru onu unutmusumoynar aga figuran işte
aga bu konuda rekor bizde yeni bölümden 1 saat önce çıkan v2 yi unutmadık perşembe 19.00 da hatırlarsan![]()
Sizde V2 çıkmış, V1 1 gün önce çıksa dünyayı ayağa kaldırırsınız.oynar aga figuran işte
aga bu konuda rekor bizde yeni bölümden 1 saat önce çıkan v2 yi unutmadık perşembe 19.00 da hatırlarsan![]()
çarşamba günü çıkan fragmanı var vadinin zatenSizde V2 çıkmış, V1 1 gün önce çıksa dünyayı ayağa kaldırırsınız.![]()