Yalan Dünya 85. Bölüm Fragmanı

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Yalan Dünya Yeni Bölümüyle Cuma 20.00'de Kanal D'de!​

Yeni Bölüm Fragmanı:

Ana 😱 Vadide ki Erhanın filmini çeken adam da burada oynuyormuş @takas
Vadiye laf atıyoruz da Vadiden daha geç fragman çıkaranlarda varmış :A

39.saniyeye dikkat Beyazın arkasında ki adam :D

İki haftadır dizi yayınlanmıyor son gün fragman çıkıyor ilginç.😱
Kanal D diziye biraz ilgi alaka gösterse aldığı reytiglerin daha fazlasını alır.:)

İki haftadır dizi yayınlanmıyor son gün fragman çıkıyor ilginç.😱
Kanal D diziye biraz ilgi alaka gösterse aldığı reytiglerin daha fazlasını alır.:)
İnsan bi iki fragman çıkartır gerçekten pes! Perşembe çıkıyor fragman resmen. Sezon başında Salı çıkıyordu sonra yavaş yavaş Çarşambaya kaydırdılar şimdi de Perşembe. Yakında fragman çıkmayacak. :D

İnsan bi iki fragman çıkartır gerçekten pes! Perşembe çıkıyor fragman resmen. Sezon başında Salı çıkıyordu sonra yavaş yavaş Çarşambaya kaydırdılar şimdi de Perşembe. Yakında fragman çıkmayacak. :D
Yalan Dünya'ya karşı bir özensizlik söz konusu bu dizi birde Ab'de 6 reyting alıyor.

Birde fragmanı senden önce açma gibi bir niyetim olamaz,Kanal D'nin sitesinde konu arıyordum fragmanla karşılaştım yani konu sayımın artması için paylaştım.:)

Yalan Dünya'ya karşı bir özensizlik söz konusu bu dizi birde Ab'de 6 reyting alıyor.

Birde fragmanı senden önce açma gibi bir niyetim olamaz,Kanal D'nin sitesinde konu arıyordum fragmanla karşılaştım yani konu sayımın artması için paylaştım.:)
Sorun değil zaten hep ben açayım demiyorum. :D

Ana 😱 Vadide ki Erhanın filmini çeken adam da burada oynuyormuş @takas
Vadiye laf atıyoruz da Vadiden daha geç fragman çıkaranlarda varmış :A

39.saniyeye dikkat Beyazın arkasında ki adam :D
oynar aga figuran işte :D
aga bu konuda rekor bizde yeni bölümden 1 saat önce çıkan v2 yi unutmadık perşembe 19.00 da hatırlarsan :kiki:

Sizde V2 çıkmış, V1 1 gün önce çıksa dünyayı ayağa kaldırırsınız. :D
çarşamba günü çıkan fragmanı var vadinin zaten :D salı gününü hiç söylemiyorum zaten
tam emin değilim ama bence eskiden fragman çıkmayan zamanlar bile oluyodur küçüktüm hatırlamıyorum fragmanları ama bence vardır çünkü eskiden zor yetiştiriyolardı :D

Off fragmanı izledim içim bayıldı resmen😕
Abi bu kadar mı batırılır bir dizi ya zaten gülse hep iddialı başlıyor sonradan bozuyor...
Tek gerçek Zerrin gerisi yalan dolan😉

Fragmanı çok beğendim, yarını bekliyoruz çok özledim.

Aralıksız izlediğim bir dizi Yalan Dünya, yazın tekrarlarını her gün izledim yani 3 yıldır hiç ara vermedim diziye 2 hafta da olmayınca özledik haliyle..

Ama yarın düşüş yaşayabilir, hem ara hem de son günlere TVR düşüklüğü.

Fragman güzel 2 haftadan sonra yayınlanacak bakalım bölüm nası olucak :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,297
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato