Yalan Dünya 3. Sezon Fragmanı | 27 Eylül Cuma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Medcezir'i de sevdim ama tabisi YD'yi izleyeceğim. :X

sonunda kanal d den mantıklı hamleler salı çalıkuşu cuma yd :D cuma çok güçlü bir raki pyok ab de zaten yd nin totALde iddiası yok :D ab de 1.liği zorlar medcezir şu anlık tuttu ama hazarın karakteri de çağatay ile sevgili durumlarına başlarsa dizi kabak tadı verir aşk üçgeni-dörtgeni ile :D geçen sene kayıp şehir-hs-dila 3ü de 6+ alıyordu bu sezon halleri ortada zaten biiri ortada bile yok cuma kvp-my-acun gibi eytingi garanti iş yok

Kayıp tutmayınca, herkesin beklediği gibi Yalan Dünya geldi. Aslında hangi dizi tutmazsa onu yerine gelecekti belli bir gün yoktu. Normalde Kanal D diğer dizilerin de yayına girmesini beklerdi ama Kayıp, beklediklerinden çok uzakta bir performans sergileyince planını öne aldı.

Beyaz 11 Ekim'de başlayacak, 2 hafta Kayıp Pt-2'de ekrane gelir kesin, performansı önemli rakipleri yine güçlü olacak.

Cuma günü Kayıp'tan kurtulmalı Kanal D, Beyaz "Yalan Dünya" sonrası yeni sezonu açmalı. :)

Ekimde felan başlıyacak diyolardı @EveN :D
Fragmana dikkat edersen aceleyle hazırlanmış. Yeni bölümden sadece 1-2 sahne var. :X Diğerleri eski bölümden.

Kayıpın düşüşü yüzünden acele etmişler, bölüm belki bitmedi bile. :X

Yoksa Yakında yazıp fragmanı yayınlar ve 2 hafta sonra başlarlardı yayına. Ama acele Cuma yapmışlar. 4 ve ya 11 ekimde başlayacaktı.

••• Tapatalk Mesaj •••

Fragmana dikkat edersen aceleyle hazırlanmış. Yeni bölümden sadece 1-2 sahne var. :X Diğerleri eski bölümden.

Kayıpın düşüşü yüzünden acele etmişler, bölüm belki bitmedi bile.

Yoksa Yakında yazıp fragmanı yayınlar ve 2 hafta sonra başlarlardı yayına. Ama acele Cuma yapmışlar. 4 ve ya 11 ekimde başlayacaktı.

••• Tapatalk Mesaj •••
Ee kayıp'tan umutlarını kesince hemen apar topar Yalan Dünyaya sarıldılar kıymetini anlamışlardır umarım.:X

Yalan Dünya rahat ab grubunda 1. olur ama Total zor ve totalde Medcezir ile olan ortak seyircisi Karagül'e yarayabilir.:)

Aynen ben de. Eğer A/B`de 7`den aşağı bir rakam alırsa Yeminle Kanal D`ye ağzıma ne gelirse söylerim. Sürekli Çalıkuşu, sürekli A.Ş.K.

Keşke gelecek hafta başlasaydı...
Bence çoğu izleyicinin haberi bile yok dizinin başlayacağından büyük bir şok yaşanabilir tıpkı İntikam'da ki gibi....

Aynen ben de. Eğer A/B`de 7`den aşağı bir rakam alırsa Yeminle Kanal D`ye ağzıma ne gelirse söylerim. Sürekli Çalıkuşu, sürekli A.Ş.K.

Keşke gelecek hafta başlasaydı...
öncelikle dizin başlıyor hayırlı olsun bence sen şimdiden kanal d ye sövmeye başla ab de 7 reyting biraz deil epey bir hayal

Bence çoğu izleyicinin haberi bile yok dizinin başlayacağından büyük bir şok yaşanabilir tıpkı İntikam'da ki gibi....

Umarım öyle bir şey olmaz. Yalan Dünyanın kitlesi daha sağlamdır. Olacağını sanmıyorum.

öncelikle dizin başlıyor hayırlı olsun bence sen şimdiden kanal d ye sövmeye başla ab de 7 reyting biraz deil epey bir hayal
Almadığı şey değil. Cuma ortalası 9`du. Hayal değil.

Umarım öyle bir şey olmaz. Yalan Dünyanın kitlesi daha sağlamdır. Olacağını sanmıyorum.

Almadığı şey değil. Cuma ortalası 9`du. Hayal değil.
Şahsen ben forumu takip etmesem haberim bile olmazdı umarım öyle olmaz bakalım az kaldı umarım Kanal D üstüne düşer biraz en azından sezon finali tekrarını yayınlamalıydı Kanal D.

Şahsen ben forumu takip etmesem haberim bile olmazdı umarım öyle olmaz bakalım az kaldı umarım Kanal D üstüne düşer biraz en azından sezon finali tekrarını yayınlamalıydı Kanal D.
Bence acele etti bu Cuma Sezon Finali tekrarını yayınlayıp gelecek Cuma başlatmalıydı. :(

Neyse, bugün A.Ş.K. başlıyor, yarın İntikam ve Yalan Dünyanın reklamını yapar umarım bol-bol. Dur ama unutmuşum Kayıp da var. Sürekli onu yapar şimdi. :(

Bence acele etti bu Cuma Sezon Finali tekrarını yayınlayıp gelecek Cuma başlatmalıydı. :(

Neyse, bugün A.Ş.K. başlıyor, yarın İntikam ve Yalan Dünyanın reklamını yapar umarım bol-bol. Dur ama unutmuşum Kayıp da var. Sürekli onu yapar şimdi. :(
Akşam A.ŞK. 'ı izlersen banada söylersin tanıtımı yapıldı mı diye ama sanmıyorum Pazartesi Fatih başlayacak....