Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Berbat bir bölüm olmuş çocuklar duymasin gibi dizi yanlış anlama üzerine kurgulanmış. birde dizinin temel kurgusu yerine oturmuş. hiç bir doktor hastayı görmeden teşhis koymaz. gerçi buda yanlış anlama kurgusunun başı oldu. sonra sellahtının olecegıni dusunesı hepsi havada bolumlerdı . yarın reytıngın düşeceğini düşünüyorum
Diziyi saat 21.50'de açtım. 20.15'de başladığından haberim yoktu. Bende 21.00'da başladı sandım. Dizi 22.15'de bitince kesin dizinin süresi azaldı sandım. Ama azalmamış. Sonrada tekrarından yeni bölümün izlemediğim yerlerini izledim
Bölüm biraz sıkıcı olsa da zombi sahneleri ve Bora'nın soyguncu rolüyle olduğu kısımlar güzeldi. Bunlar haricinde 12'ye göre daha geri planda kalan bir bölümdü açıkçası.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.