Yalan Dünya 13. Bölüm Yorumları

Ama ben yine de seyredecem arkadaşlara söz verdim:D
Orçun şu anda Tülay'ı kesiyor:D

Bölüm diğer bölümlere göre düşük kalitedeydi.Şimdi de tekrarı veriyorlar.Bugün Beyaz Show yok:(

Berbat bir bölüm olmuş çocuklar duymasin gibi dizi yanlış anlama üzerine kurgulanmış. birde dizinin temel kurgusu yerine oturmuş. hiç bir doktor hastayı görmeden teşhis koymaz. gerçi buda yanlış anlama kurgusunun başı oldu. sonra sellahtının olecegıni dusunesı hepsi havada bolumlerdı . yarın reytıngın düşeceğini düşünüyorum

Diziyi saat 21.50'de açtım. 20.15'de başladığından haberim yoktu. Bende 21.00'da başladı sandım. Dizi 22.15'de bitince kesin dizinin süresi azaldı sandım. Ama azalmamış. Sonrada tekrarından yeni bölümün izlemediğim yerlerini izledim :)

Birkaç sahne haricinde çok kötüydü. Güldürmedi.

Sevdiğim anlar arasında başta zombi anları var tabi, o halleri her şekilde güldürüyor.

Bora'nın çekimleri bence en iyi yeriydi, Açılay'la olan sürtüşmeleri beni eğlendirdi.

ÖBGZ'ye de iyi bir gönderme yapıldı. :)

Bölüm biraz sıkıcı olsa da zombi sahneleri ve Bora'nın soyguncu rolüyle olduğu kısımlar güzeldi. Bunlar haricinde 12'ye göre daha geri planda kalan bir bölümdü açıkçası. :)

@RevaN

Bu bölümü beğenmedim. Yavaş ge sıkıcıydı Bi iki sahne Hariç puan 7.9 en begenmegedegim bölüm oldu