'Yalı Çapkını'nın Yeni Sezon Çekimleri Ne Zaman Başlıyor? | Star TV

Uykusuzluk kafana ve diline vurmuş sen yat en iyisi. :A

Düşmanlara korku salacak tarih denilince diğerleri cevap vermiş ben de sonrasında onun üstüne yazdım durumun benimle alakası yok. :)

Sende niye düṣmanları karıṣtırıyorsun @xemrexxx sonra milletin çenesi durmuyor çene yarıṣtırıyorsun. :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Ayol survivor var, trt dizisi var, ateş kuşları var nedense kızılcıklar alınmış o söze bir tek :A ayrıca dizi haftanın en çok izlenen dizisi o laf başka gün dizilerine de gitmiş olabilir :A

ama yine siz bilirsiniz artık adaletin kılıcı tepenizde yorumlarda dengeyi Bozarsanız 7 insan gücündeki çenemle muhattap olursunuz :AEkli dosyayı görüntüle 121610
1 Ağustos'ta çekimleri başlaması haberinde çoktan bitecek Survivor ve TRT'nin olmayan dizisi korkacak aşırı haklısın. :F :F :F

• İlginç
Reactions: xemrexxx
1 Ağustos'ta çekimleri başlaması haberinde çoktan bitecek Survivor ve TRT'nin olmayan dizisi korkacak aşırı haklısın. :F :F :F
Survivor hep var tatlım 2006 dan beri :A bu cehaletin beni öldürecek :(

TRT nin illa torpilli tarih dizisi olur o gün :X zaten bitip yenisi geleceği için trt dizisi dedim izleyicisi malum kitle hep aynı yani :A

Ay neyse gud nayt gerçerken artıkın uykum geldi yeni sezonda bol hol haddinizi bildiricem nasılsa :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Survivor hep var tatlım 2006 dan beri :A bu cehaletin beni öldürecek :(

TRT nin illa torpilli tarih dizisi olur o gün :X zaten bitip yenisi geleceği için trt dizisi dedim izleyicisi malum kitle hep aynı yani :A

Ay neyse gud nayt gerçerken artıkın uykum geldi yeni sezonda bol hol haddinizi bildiricem nasılsa :A
Survivor'ın hep olduğunu biliyorum da sen haziran-ocak arası olmadığını biliyor musun bari Masterchef yaz da biraz daha mantığa otursun. :A Bence de zıbar artık konuştukça batıyorsun. :A

Ben yazdığı şey için çırpınmıyorum adaleti sağlıyorum burada çenemle:A fan değilim 2.sezon başrol 2 karakter üzerine olursa dizi Youtubeda bile sahnelerine bakmam, ama forumda savunurum :A

kadın elmayı yazmasına rağmen, kızına torpil yaptı haberleri çıkmasa adını bilmezdim :A
------

Bence sen, @Angelica @The_Erinch ihtiyarlar konseyini toplayıp karar almalısınız Kaknemin sonu bu olmalı haketti :AEkli dosyayı görüntüle 121609

Aman bizi karıştırma senin çenen yeter bence 🤣 Demi @Yakamoz-Asi 😂