'Yalı Çapkını'nın Yeni Sezon Çekimleri Ne Zaman Başlıyor? | Star TV

Ben 2 diziye de eşit şekilde yaklaşıyorum mesajlarıma kudurup atulmazsa kimse cevap vermem ama millet tutturmuş kendi fikrini kabul ettirmeye boş yorumlar yapmaya :X

ayol torpille kızını diziye aldıran senaristin yazdığu hikayeye 10 numara dememi bekliyorlar , rakibi metres konusundan eleştirip kızılcık taki #Apolev i savunuyorlar, rakibe kadına şiddet eleştirisi yapıp camdan atılan Nursema reyting arttırıncA göbek atıyorlar

Ne kadar goygoy da yapsam Böyle şeylerin hep karşısındayım susmam :X
1) Kızına iltimas geçmesinin yazdığı hikayenin kalitesiyle nasıl bir alakası var merak ediyorum. :A

2) KŞ izleyenlerin çok büyük kısmı Apolev olayına karşı olduğu için son yaşananlardan sonra Pembe'ye destek olmaya başladı yani buradan da patladın. :A

3) Eşit yaklaştığını iddia etmene rağmen 29 haftadaki tek şiddet sahnesini ağzına sakız edip YÇ'nin bir bölümünde 29 şiddet sahnesi koymasına düzgün bir laf etmemendeki mantık seviyesi nerede. :A

• Beğendim
Reactions: offensive
1) Kızına iltimas geçmesinin yazdığı hikayenin kalitesiyle nasıl bir alakası var merak ediyorum. :A

2) KŞ izleyenlerin çok büyük kısmı Apolev olayına karşı olduğu için son yaşananlardan sonra Pembe'ye destek olmaya başladı yani buradan da patladın. :A

3) Eşit yaklaştığını iddia etmene rağmen 29 haftadaki tek şiddet sahnesini ağzına sakız edip YÇ'nin bir bölümünde 29 şiddet sahnesi koymasına düzgün bir laf etmemen ne kadar mantıklı soruyorum. :A
Bir de madde madde cevap vermiş :A :A 3 dk lik sahneyi izleyince e apo ve Alev e karşı çıkmışlar ne büyük incelik :A :A

Nursemanın evlilik süreci, doğa nın evlendiğinden beri yaşadıkları vb. Şiddet sadece fiziksel değil Gülseren dizilerinin number 1 izleyicisi olarak en iyi senin bilmem gerekir :A
------

Bu direkt kötülemediğin halin yani anlıyorum :A :A
Gülseren teyzeye seansa gidin parasını ben vericem yeto yani :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Bir de madde madde cevap vermiş :A :A 3 dk lik sahneyi izleyince e apo ve Alev e karşı çıkmışlar ne büyük incelik :A :A

Nursemanın evlilik süreci, doğa nın evlendiğinden beri yaşadıkları vb. Şiddet sadece fiziksel değil Gülseren dizilerinin number 1 izleyicisi olarak en iyi senin bilmem gerekir :A
------

Gülseren teyzeye seansa gidin parasını ben vericem yeto yani :A
Yalı dizisi diye başlayıp aşiret dizisine bağladınız silahlar ölümler vurulmalar havada uçuşuyor ama onun yanında Kızılcık'ın mesaj vermek için çektiği sahneler batıyor anladım. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
İki durumda da bu evliliklerin ne kadar hatalı olduğunu altı çizile çizile gösterildikten sonra abartılmadan bitti oysa diğeri aşiret dizisine bağlamış silahlar vurulmalar ölümler havada uçuşuyor. :A
Ayol duvar kaığıdındaki domuzcuğu görüp kızın üstüne yürüdüler hiç abartı değil cidden:X nursema evlendikten sonra kocasının malı gibi görüp arayıp sormamışkar bile yalı Çapkınında pis zihniyetlerüni saklamıyorlar en azından :A
------

Gaziantepte, para için satılıp gelin edilen kızın hikayesi nasıl yalı dizisi oluyor 😱 yalı dizisi aşkı memnu, dudaktan kalbe falandır görmesek inanıcaz :A

• Beğendim
Ben 2 diziye de eşit şekilde yaklaşıyorum mesajlarıma kudurup atulmazsa kimse cevap vermem ama millet tutturmuş kendi fikrini kabul ettirmeye boş yorumlar yapmaya :X

ayol torpille kızını diziye aldıran senaristin yazdığu hikayeye 10 numara dememi bekliyorlar , rakibi metres konusundan eleştirip kızılcık taki #Apolev i savunuyorlar, rakibe kadına şiddet eleştirisi yapıp camdan atılan Nursema reyting arttırıncA göbek atıyorlar

Ne kadar goygoy da yapsam Böyle şeylerin hep karşısındayım susmam :X
Diğer yazdıklarında haklı olabilirsin de o senaristin yazdığı diziyi 6 sene izlemen ne manağ o zaman. :A Kendinle çelişiyorsun. :A

• İlginç
Reactions: xemrexxx
Diğer yazdıklarında haklı olabilirsin de o senaristin yazdığı diziyi 6 sene izlemen ne manağ o zaman. :A Kendinle çelişiyorsun. :A
Yasak elmada da torpil mi yaptı 😱

Ayrıca ben yasak elma varken çukuru da izledim :X rakip dizilere olmadık yerden fok atup, elma dünyanın en kaliteli dizisi diye savunmadum :X

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Ayol duvar kaığıdındaki domuzcuğu görüp kızın üstüne yürüdüler hiç abartı değil cidden:X nursema evlendikten sonra kocasının malı gibi görüp arayıp sormamışkar bile yalı Çapkınında pis zihniyetlerüni saklamıyorlar en azından :A
------

Gaziantepte, para için satılıp gelin edilen kızın hikayesi nasıl yalı dizisi oluyor 😱 yalı dizisi aşkı memnu, dudaktan kalbe falandır görmesek inanıcaz :A
meger-ne-cok-fenalik-biriktirmissin-icinde-60219-1.jpg

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Bundan sonra böyle adaletin kılıcı gibi tepenizdeyim :X

Ay neyse gidip krema çırpıp uyucam yarın merve aksak usülü cheesecakemi yaparım pazartesi artık iş yerinde birilerine sararım bu gazla :A gud nayt
Yalı'nın vasıfsız keltoş senaristi portakalda vitaminken Melis Civelek sektörde bilmem kaçıncı yılını dolduruyordu elmayla armutu kıyaslamanın nesi adaletse artık. :A

Yalı'nın vasıfsız keltoş senaristi portakalda vitaminken Melis Civelek sektörde bilmem kaçıncı yılını dolduruyordu elmayla armutu kıyaslamanın nesi adaletse artık. :A
Sen yazana kadar dikkat bile etmedim senaristine :X önceden TV deki tek işi kırmızı oda imiş bu durumda adama laf etmemen lazım :A

• Güldürdün
Sen yazana kadar dikkat bile etmedim senaristine :X önceden TV deki tek işi kırmızı oda imiş bu durumda adama laf etmemen lazım :A
O zaman yazdığı şey için niye bu kadar yırtınıyorsun. :A Fanı olduğum diziyi senden iyi biliyorum (son birkaç bölüm dışında senaryo asistanı olarak geçiyordu) orası ayrı ama daha önce çocuk filmleri yazmış iğrenç zihniyetini oralara da bulaştırmış olabilir güvenmemek lazım. :A
------

Forumda Yalı Çapkını konusu açılınca konu niye her zaman KṢ'ye dönüyor? Forum yönetimi buna el atsa iyi olacak :)
Döndürenler düşünsün. :A

O zaman yazdığı şey için niye bu kadar yırtınıyorsun. :A Fanı olduğum diziyi senden iyi biliyorum (son birkaç bölüm dışında senaryo asistanı olarak geçiyordu) orası ayrı ama daha önce çocuk filmleri yazmış iğrenç zihniyetini oralara da bulaştırmış olabilir güvenmemek lazım. :A
------

Adaletin kılıcı olduğunu düşünüp döndürenler düşünsün. :A

Süper Moda yakıṣır bir yorum olmuṣ tebrikler. :) :)

Ben yazdığı şey için çırpınmıyorum adaleti sağlıyorum burada çenemle:A fan değilim 2.sezon başrol 2 karakter üzerine olursa dizi Youtubeda bile sahnelerine bakmam, ama forumda savunurum :A

kadın elmayı yazmasına rağmen, kızına torpil yaptı haberleri çıkmasa adını bilmezdim :A
------

Forumda Yalı Çapkını konusu açılınca konu niye her zaman KṢ'ye dönüyor? Forum yönetimi buna el atsa iyi olacak :)
Bence sen, @Angelica @The_Erinch ihtiyarlar konseyini toplayıp karar almalısınız Kaknemin sonu bu olmalı haketti :A
indir (5).jpeg

Ben yazdığı şey için çırpınmıyorum adaleti sağlıyorum burada çenemle:A fan değilim 2.sezon başrol 2 karakter üzerine olursa dizi Youtubeda bile sahnelerine bakmam, ama forumda savunurum :A

kadın elmayı yazmasına rağmen, kızına torpil yaptı haberleri çıkmasa adını bilmezdim :A
------

Bence sen, @Angelica @The_Erinch ihtiyarlar konseyini toplayıp karar almalısınız Kaknemin sonu bu olmalı haketti :AEkli dosyayı görüntüle 121609
Uykusuzluk kafana ve diline vurmuş sen yat en iyisi. :A

Süper Moda yakıṣır bir yorum olmuṣ tebrikler. :) :)
Düşmanlara korku salacak tarih denilince diğerleri cevap vermiş ben de sonrasında onun üstüne yazdım durumun benimle alakası yok. :)

Uykusuzluk kafana ve diline vurmuş sen yat en iyisi. :A

Düşmanlara korku salacak tarih denilince diğerleri cevap vermiş ben de sonrasında onun üstüne yazdım durumun benimle alakası yok. :)
Ayol survivor var, trt dizisi var, ateş kuşları var nedense kızılcıklar alınmış o söze bir tek :A ayrıca dizi haftanın en çok izlenen dizisi o laf başka gün dizilerine de gitmiş olabilir :A

ama yine siz bilirsiniz artık adaletin kılıcı tepenizde yorumlarda dengeyi Bozarsanız 7 insan gücündeki çenemle muhattap olursunuz :A
images (16).jpeg

• Güldürdün