'Yalı Çapkını'nın Yeni Sezon Çekimleri Ne Zaman Başlıyor? | Star TV

1) Kızına iltimas geçmesinin yazdığı hikayenin kalitesiyle nasıl bir alakası var merak ediyorum.

2) KŞ izleyenlerin çok büyük kısmı Apolev olayına karşı olduğu için son yaşananlardan sonra Pembe'ye destek olmaya başladı yani buradan da patladın.

3) Eşit yaklaştığını iddia etmene rağmen 29 haftadaki tek şiddet sahnesini ağzına sakız edip YÇ'nin bir bölümünde 29 şiddet sahnesi koymasına düzgün bir laf etmemendeki mantık seviyesi nerede.

Reactions: offensive
Bir de madde madde cevap vermiş
3 dk lik sahneyi izleyince e apo ve Alev e karşı çıkmışlar ne büyük incelik

Nursemanın evlilik süreci, doğa nın evlendiğinden beri yaşadıkları vb. Şiddet sadece fiziksel değil Gülseren dizilerinin number 1 izleyicisi olarak en iyi senin bilmem gerekir

------

Bu direkt kötülemediğin halin yani anlıyorum
Gülseren teyzeye seansa gidin parasını ben vericem yeto yani

Reactions: Angelica
Yalı dizisi diye başlayıp aşiret dizisine bağladınız silahlar ölümler vurulmalar havada uçuşuyor ama onun yanında Kızılcık'ın mesaj vermek için çektiği sahneler batıyor anladım.

Reactions: 12.Adam
İki durumda da bu evliliklerin ne kadar hatalı olduğunu altı çizile çizile gösterildikten sonra abartılmadan bitti oysa diğeri aşiret dizisine bağlamış silahlar vurulmalar ölümler havada uçuşuyor.
Ayol duvar kaığıdındaki domuzcuğu görüp kızın üstüne yürüdüler hiç abartı değil cidden
nursema evlendikten sonra kocasının malı gibi görüp arayıp sormamışkar bile yalı Çapkınında pis zihniyetlerüni saklamıyorlar en azından

------

Gaziantepte, para için satılıp gelin edilen kızın hikayesi nasıl yalı dizisi oluyor 😱 yalı dizisi aşkı memnu, dudaktan kalbe falandır görmesek inanıcaz

Diğer yazdıklarında haklı olabilirsin de o senaristin yazdığı diziyi 6 sene izlemen ne manağ o zaman.
Kendinle çelişiyorsun.

Reactions: xemrexxx
Diğer yazdıklarında haklı olabilirsin de o senaristin yazdığı diziyi 6 sene izlemen ne manağ o zaman.
Kendinle çelişiyorsun.
Yasak elmada da torpil mi yaptı 😱

Ayrıca ben yasak elma varken çukuru da izledim
rakip dizilere olmadık yerden fok atup, elma dünyanın en kaliteli dizisi diye savunmadum

Reactions: serhatt

Reactions: 12.Adam
Bundan sonra böyle adaletin kılıcı gibi tepenizdeyim

Ay neyse gidip krema çırpıp uyucam yarın merve aksak usülü cheesecakemi yaparım pazartesi artık iş yerinde birilerine sararım bu gazla
gud nayt
Yalı'nın vasıfsız keltoş senaristi portakalda vitaminken Melis Civelek sektörde bilmem kaçıncı yılını dolduruyordu elmayla armutu kıyaslamanın nesi adaletse artık.

Forumda Yalı Çapkını konusu açılınca konu niye her zaman KṢ'ye dönüyor? Forum yönetimi buna el atsa iyi olacak

Yalı'nın vasıfsız keltoş senaristi portakalda vitaminken Melis Civelek sektörde bilmem kaçıncı yılını dolduruyordu elmayla armutu kıyaslamanın nesi adaletse artık.
Sen yazana kadar dikkat bile etmedim senaristine
önceden TV deki tek işi kırmızı oda imiş bu durumda adama laf etmemen lazım

Sen yazana kadar dikkat bile etmedim senaristine
önceden TV deki tek işi kırmızı oda imiş bu durumda adama laf etmemen lazım
O zaman yazdığı şey için niye bu kadar yırtınıyorsun.
Fanı olduğum diziyi senden iyi biliyorum (son birkaç bölüm dışında senaryo asistanı olarak geçiyordu) orası ayrı ama daha önce çocuk filmleri yazmış iğrenç zihniyetini oralara da bulaştırmış olabilir güvenmemek lazım.

------

Forumda Yalı Çapkını konusu açılınca konu niye her zaman KṢ'ye dönüyor? Forum yönetimi buna el atsa iyi olacak
Döndürenler düşünsün.

Süper Moda yakıṣır bir yorum olmuṣ tebrikler.

Ben yazdığı şey için çırpınmıyorum adaleti sağlıyorum burada çenemle
fan değilim 2.sezon başrol 2 karakter üzerine olursa dizi Youtubeda bile sahnelerine bakmam, ama forumda savunurum

kadın elmayı yazmasına rağmen, kızına torpil yaptı haberleri çıkmasa adını bilmezdim

------

Bence sen, @Angelica @The_Erinch ihtiyarlar konseyini toplayıp karar almalısınız Kaknemin sonu bu olmalı haketti

Uykusuzluk kafana ve diline vurmuş sen yat en iyisi.

Süper Moda yakıṣır bir yorum olmuṣ tebrikler.
Düşmanlara korku salacak tarih denilince diğerleri cevap vermiş ben de sonrasında onun üstüne yazdım durumun benimle alakası yok.

Uykusuzluk kafana ve diline vurmuş sen yat en iyisi.

Düşmanlara korku salacak tarih denilince diğerleri cevap vermiş ben de sonrasında onun üstüne yazdım durumun benimle alakası yok.
Ayol survivor var, trt dizisi var, ateş kuşları var nedense kızılcıklar alınmış o söze bir tek
ayrıca dizi haftanın en çok izlenen dizisi o laf başka gün dizilerine de gitmiş olabilir

ama yine siz bilirsiniz artık adaletin kılıcı tepenizde yorumlarda dengeyi Bozarsanız 7 insan gücündeki çenemle muhattap olursunuz