'Yalı Çapkını'nın Yeni Sezon Çekimleri Ne Zaman Başlıyor? | Star TV

Carpe Diem

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,779
Puanı
860

Star TV'nin dün akşam sezon finaline giren, sevilen dizisi Yalı Çapkını dizisinin 2. sezon çekimleri ne zaman başlayacak?

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı, dün akşam 36. bölümüyle sezon finali yapan yapımın yeni sezon çekimleri 1 Ağustos'ta başlaması planlanıyor.

Yalı Çapkını, yeni sezonuyla Eylül'de Star Tv'de!

Kaynak: Deniz Tural

Reactions: denizz19
1 Ağustos'ta başlarsa baya erken yayına girebilir yeni sezonda.

Ekli dosyayı görüntüle 121605
Yeni sezonda şu senaryoyu görün de korkmak neymiş bi öğrenin bakalım

@Aserat @Emre Ozansoy @mrt-06

Geliyoruz bomba gibi
Bomba gibi patlayacaksınız ki patlamanızın sesleri eşliğinde @Angelica nın yaptığı mantının üstüne @Yakamoz-Asi nin İsviçre alplerindeki milka ineklerinden yapılmış çikolataları yiyerek kutlayacağız, sezon finalindeki fatih ten daha rezil olacaksınız, üstünüze böcek gibi basıp geçicez

Bomba gibi patlayacak olan sizsiniz OGM'nin dizileri 2. sezon zortluyor hahaahsjsjsskd

Bu sonbahar çok sert geçecek, sadece bekle

Bomba gibi patlayacak olan sizsiniz OGM'nin dizileri 2. sezon zortluyor hahaahsjsjsskd

Görüşeceğiz yeni sezonda

@xemrexxx mantıları şimdi den hazır edeyim mi emre
Teyzoş hazırla sen
fatihin rezil oluşu + kıvılcım mı öldü Ömer mi hatrına ilk 2 bölüm yüksek gidecek kızılcık sonra sönecek yine keyifle okuyacağız elemli kederli yorumları

Bu arada hala bnm 4 saat oturup yalı çapkını izlediğimi düşünüp rakip sizi fanıymışım gibi saldıran arkadaşlar var yazık be allah şifa versin onlara

Görüşeceğiz yeni sezonda

@xemrexxx mantıları şimdi den hazır edeyim mi emre
Alacağınız max reyting 7

Sönecek olan sizsiniz hoş söndünüz de

Alacağınız max reyting 7

Tamam görecez

Banada öyle geliyor diziyi izleyen biriyim yanlış anlamasınlar genelde böyle bölümlerde dizi yükseliyor sonra düşüyor yine öyle olacağını düşünüyorum ben

Reactions: xemrexxx
Alacağınız max reyting 7

Heyatım izlediğin diziden pay biç kıvılcım ne diyordu 'ben müslümanlığa karşı değilim, şekilciliğe ve Arap kültürüne karşıyım' ben de benzer şekilde 'yalı çapkını fanı değilim, karşısında ezel, muhteşem yüzyıl vb. Var gibi kalitesiz gösterilip antilik yapılmasına karşıyım'

Yeterince açıklayıcı olmuştur umarım

Tamam görecez

Banada öyle geliyor diziyi izleyen biriyim yanlış anlamasınlar genelde böyle bölümlerde dizi yükseliyor sonra düşüyor yine öyle olacağını düşünüyorum ben

Reactions: Angelica
Şu yorumundan sonra YÇ fanı değilim deme hiç.

Fanı değilim diye niye yırtınma gereği duyuyorsun? Yaran var ki gocunuyorsun.
Ben 2 diziye de eşit şekilde yaklaşıyorum mesajlarıma kudurup atulmazsa kimse cevap vermem ama millet tutturmuş kendi fikrini kabul ettirmeye boş yorumlar yapmaya

ayol torpille kızını diziye aldıran senaristin yazdığu hikayeye 10 numara dememi bekliyorlar , rakibi metres konusundan eleştirip kızılcık taki #Apolev i savunuyorlar, rakibe kadına şiddet eleştirisi yapıp camdan atılan Nursema reyting arttırıncA göbek atıyorlar

Ne kadar goygoy da yapsam Böyle şeylerin hep karşısındayım susmam