- Reaksiyon puanı
- 34,588
- Puanı
- 1,061
Aynen öyle olması lazım
------
Sadece kendini gördük kızı gelirmi bilmiyorum evlendirilmişti😂
Boṣarlar sorun mu
Aynen öyle olması lazım
------
Neyse gelip Pelo’yu yok etsin de.Aynen öyle olması lazım
------
Tüm dualarım o yönde serhat 🤣Neyse gelip Pelo’yu yok etsin de.
O mesajların %70 i üye olduğum ilk 5 yıla ait yani üni yıllarım hem üni bana BASİT geldiği için hem de konumu ormanlık, lüks siteler içinde olduğu için bolca yazdım kimseyle yarışmadım nanikKimin yarışta olduğunu görmek istiyorsan en çok mesajı kim yazmış forumda git ona bak.
Buranın dışında bir hayatın varmış gibi konuşma.
Cidden 10 saat mı çalışıyorsun inanalım mı @serhatt 🤣O mesajların %70 i üye olduğum ilk 5 yıla ait yani üni yıllarım hem üni bana BASİT geldiği için hem de konumu ormanlık, lüks siteler içinde olduğu için bolca yazdım kimseyle yarışmadım nanik
Ayol günde 10 saat iş, 8 saat uyku, 2 saat yemek ve diğer işler kalan sürede kendime ayırırım ya da Queen in dediği gibi az sayıdaki arkadaşımla görüşürüm
Hayatın basitlikler üzerine kurulu resmen ayol.O mesajların %70 i üye olduğum ilk 5 yıla ait yani üni yıllarım hem üni bana BASİT geldiği için hem de konumu ormanlık, lüks siteler içinde olduğu için bolca yazdım kimseyle yarışmadım nanik
Ayol günde 10 saat iş, 8 saat uyku, 2 saat yemek ve diğer işler kalan sürede kendime ayırırım ya da Queen in dediği gibi az sayıdaki arkadaşımla görüşürüm
Basit yaşamak iyidir işte ilk mesajda dediğim gibiHayatın basitlikler üzerine kurulu resmen ayol.
Eee ne yapalım sana üninin konumunu soran mı oldu?
Aynen ayol çok belli oluyor buraya hiç vakit ayırmadığın.
Şimdi geldim eve ayol doğum günü kutlamalarım bir hafta öncesinden başladı, sizler gibi ömrümü burada çürütmüyorum.Basit yaşamak iyidir işte ilk mesajda dediğim gibi
Sen metresi olduğun herife git artık bugün pazar
Heyatım artık alev in aldığı göktaşı gibi yüzükten alırsın doğum günündeŞimdi geldim eve ayol doğum günü kutlamalarım bir hafta öncesinden başladı, sizler gibi ömrümü burada çürütmüyorum.
Sağ olsun arkadaşlarım daha mütevazi şeyler alıyor.Heyatım artık alev in aldığı göktaşı gibi yüzükten alırsın doğum gününde