'Yalı Çapkını" Kadrosuna Yeni Oyuncu! | Star TV

Kimin yarışta olduğunu görmek istiyorsan en çok mesajı kim yazmış forumda git ona bak. :F

Buranın dışında bir hayatın varmış gibi konuşma. :A
O mesajların %70 i üye olduğum ilk 5 yıla ait yani üni yıllarım :X hem üni bana BASİT geldiği için hem de konumu ormanlık, lüks siteler içinde olduğu için bolca yazdım kimseyle yarışmadım nanik :A

Ayol günde 10 saat iş, 8 saat uyku, 2 saat yemek ve diğer işler kalan sürede kendime ayırırım ya da Queen in dediği gibi az sayıdaki arkadaşımla görüşürüm :A

O mesajların %70 i üye olduğum ilk 5 yıla ait yani üni yıllarım :X hem üni bana BASİT geldiği için hem de konumu ormanlık, lüks siteler içinde olduğu için bolca yazdım kimseyle yarışmadım nanik :A

Ayol günde 10 saat iş, 8 saat uyku, 2 saat yemek ve diğer işler kalan sürede kendime ayırırım ya da Queen in dediği gibi az sayıdaki arkadaşımla görüşürüm :A
Cidden 10 saat mı çalışıyorsun inanalım mı @serhatt 🤣

Hayatın basitlikler üzerine kurulu resmen ayol. :A

Eee ne yapalım sana üninin konumunu soran mı oldu? :A

Aynen ayol çok belli oluyor buraya hiç vakit ayırmadığın. :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx