- Reaksiyon puanı
- 67,589
- Puanı
- 1,060
1. bölümdü diye hatırlıyorum.Geçen sezon ilk bölümü olmasın lazım izle bakalım ne dicen
1. bölümdü diye hatırlıyorum.Geçen sezon ilk bölümü olmasın lazım izle bakalım ne dicen
Fragman diye bişi var youtube A girince trendlerde çıkıyor ya da twittera girince tt diye bir liste tıklıyorsun dizi sahneleri, replikleri çıkıyor arada bir de twitch diye bir yer var arada dizi izleyip yorumluyorlarDiziyi izlemiyorum diyene bakın ayol. @ozmoturk @offensive @Carpe Diem @12.Adam @batuhankaralar @Dosi @Angelica
Ayol yine başladın yırtınmalara. Neyin ne olduğunu biliyorum senden daha iyi hem de. Fakat izlemediğim bir dizinin neyi çıkarsa çıksın karşıma bakmam ki, sen neden bakıyorsun?Fragman diye bişi var youtube A girince trendlerde çıkıyor ya da twittera girince tt diye bir liste tıklıyorsun dizi sahneleri, replikleri çıkıyor arada bir de twitch diye bir yer var arada dizi izleyip yorumluyorlar
Bir de genç olduğunu iddia ediyorsun ayol 2023 yılına gelememişsşn hala aklın yalı sahibi olmakta dolayısıyla sosyetenin yalıda yaşadığı dönemde kalmışsın yazık be
@Yakamoz-Asi @Angelica @12.Adam @Carpe Diem @offensive @ozmoturk @batuhankaralar @Dosi @The_Erinch
O da Bnm gizli yeteneğim misal iş yerinde girmediğim toplantılarda konuşulanları, olmadığım ekiplerde yapılanları biliyorum hep benden bir korkup çekiniyorlar hayatın her alanı da böyleyim datlumAyol yine başladın yırtınmalara. Neyin ne olduğunu biliyorum senden daha iyi hem de. Fakat izlemediğim bir dizinin neyi çıkarsa çıksın karşıma bakmam ki, sen neden bakıyorsun?
Kendini kandırma sanatında bir numarasın böyle devam et.O da Bnm gizli yeteneğim misal iş yerinde girmediğim toplantılarda konuşulanları, olmadığım ekiplerde yapılanları biliyorum hep benden bir korkup çekiniyorlar hayatın her alanı da böyleyim datlum
O da Bnm gizli yeteneğim misal iş yerinde girmediğim toplantılarda konuşulanları, olmadığım ekiplerde yapılanları biliyorum hep benden bir korkup çekiniyorlar hayatın her alanı da böyleyim datlum
Toplantılara böcek yerleştiriyorsun.Kendini kandırma sanatında bir numarasın böyle devam et.
Uyduruyor ayol her zaman ki gibi. Kim neden çekinsin bundan.Toplantılara böcek yerleştiriyorsun.
Di mi ?Uyduruyor ayol her zaman ki gibi. Kim neden çekinsin bundan.
Sacide karakteri ilk bölümde vardı şimdi geri geliyor
Elbette, sen de inandın mı?Di mi ?
Toplantılara böcek yerleştiriyorsun.
Ayyt şimdi kanıtlamak için birilerini şahit gösterirdim ana şimdi serhat onların yuvalarını yıkar aile faciasına sebep olmak istemiyorumUyduruyor ayol her zaman ki gibi. Kim neden çekinsin bundan.
Yok be ne inanıcam saf mıyım ben ?Elbette, sen de inandın mı?
Kıvır anam kıvıııır en iyi bildiğin ve yaptığın şey.Ayyt şimdi kanıtlamak için birilerini şahit gösterirdim ana şimdi serhat onların yuvalarını yıkar aile faciasına sebep olmak istemiyorum
100 kilo halimle nasıl kıvırayım kuz göbeğimi oynatsam sana çarpar düşürür ezerim seni yani niye kıvırayımKıvır anam kıvıııır en iyi bildiğin ve yaptığın şey.
@serhatt tan çarpığa Mirkelam şarkısıKıvır anam kıvıııır en iyi bildiğin ve yaptığın şey.
Çevir kazı yanmasın. İşine gelmeyince çevir hemen lafı. Ay yeter be bıktım seni rezil etmeye de.100 kilo halimle nasıl kıvırayım kuz göbeğimi oynatsam sana çarpar düşürür ezerim seni yani niye kıvırayım
Damacana mısın?100 kilo halimle nasıl kıvırayım kuz göbeğimi oynatsam sana çarpar düşürür ezerim seni yani niye kıvırayım
Damacana mısın?
Hediyem olsun.@serhatt tan çarpığa Mirkelam şarkısı
Çarpık bak sero sana hediye verdi kıymetini bil.Hediyem olsun.
Nankör bilmez ki.Çarpık bak sero sana hediye verdi kıymetini bil.