'Yalı Çapkını" Kadrosuna Yeni Oyuncu! | Star TV

Çevir kazı yanmasın. İşine gelmeyince çevir hemen lafı.
Ay yeter be bıktım seni rezil etmeye de.
Heyatım 11 kocadan sonra sen rezil olmadıysan kimse olmaz

Ayrıca konuya dönersek senin kankan marul kafa gibi 3-5 takipçi kazanmak için dizilerin her şeyini paylaşan dolu hesap var sosyal medyada birkaç tanesini takip etmek yeterli 180 dk dizi izlemeye gerek yok
yani halis ağanın her hafta yemek masasında 15-20 dk bağırmasını ya da Nilay ın komiklik olsun diye yazılan saçma sahnelerini niye izliyim vaktim değerli Bnm

Ayyy iki saattir bu uydurmasyonları mı düşünüp yazıyon yazık sana beee. Senin bu saçmalıklarına milletin karnı doyalı çok oldu.
En iyisi git de başka forumlarda yap bu algıları zira bu forumdan sana ekmek çıkmaz daha.

------

Aaa ayrıca adamın 100K takipçisi var hatta daha fazla. Dişiyle tırnağıyla geldi buralara sıkıysa sende yap sende kazan.

Ekmeği napiyim mesaj sayısında da göbekte de zirvedeyim

Kimseyi inandırmak zorunda değilim ; ama algı yaratmada number one bir marka olarak hakkımda algı yaratılmasına müsaade de etmem, kudur

------

10k para versem sabaha Bnm de olur 100k takipçim o kadar kasmaya gerek yok

Reactions: serhatt
Ekmeği napiyim mesaj sayısında da göbekte de zirvedeyim

Kimseyi inandırmak zorunda değilim ; ama algı yaratmada number one bir marka olarak hakkımda algı yaratılmasına müsaade de etmem, kudur
Mesaj sayısında olduğu gibi insani şeylerde de zirve olsaydın keşke çünkü senin mesaj sayın kimse için bir şey ifade etmiyor tatlım.

İşte herkes senin ne olduğunu bildiği için yaratamıyorsun artık.
Kimsenin senin hakkında algı yaratma gibi de bir niyeti yok çünkü görünen köy kılavuz istemez sen kendini pekala tanıtıyorsun.

------

Vermediğine bizzat şahidim, ver de olsun o halde ne diyeyim.

Reactions: xemrexxx
İnanan inandı
forum tekrar canlanır haftalık mesajlar 1500leri bulursa algı yapabilirim artık keyfi yok yani kime algı yaratıyım haftada max. 200 mesaj yazıyor millet keyfi çıkmıyor

Marul kafaya da söyledim sana da söyliyim biriyle inatlaşmak için niye mesleğimden zaman alıp sosyal medyaya vereyim ben mesleğimde mutluyum
kolaysa o da okuduğu meslekte (tarih) ilerlesin dicem de ilber ortaylı kalp krizi geçirir ondaki bilgisizliği görse gerek yok

İnanmış gibi yaptı herkes. Hayal ürünü olduğu 123456789 km öteden belli şeyler çünkü söylediğin saçmalıklar.

İnat meselesi değil ki, o mesleğini yaparken de bu işe devam ediyordu. Ayrıca herkes mesleğini yapacak diye bir kural yok. Sen mesleğini yapıyorsundur mutlusundur devam edersin. O yapmıyordur mutludur devam eder that's it.

Heyatım bir şeyi ne kadar tekrarlarsan o kadar akılda kalır ben de bu basit formülü uyguladım ve insanların aklında dediklerim kaldı doğru ya da yanlış olması no problem

Hep dediğim gibi marul kafa bu işten para kazanıp influencer gibi yaşarsa helal olsun derim o zamana kadar gülmeye devam edicem, that's it

Senin hayatın bu kadar basit işte kuşum.

Yaşamadığını nereden biliyorsun, gül gibi yaşıyor hem de.
Sen kendi işine bak millete takılma bu kadar.

İdol değil ama basitlik kazanıra bir örnek

Ben hazıra kondu demedim aksine Didiniyor demişim her dizi ve programı överek
Şansı varmış basitlik kazanıra bir örnek değil.

Kendinle çelişiyorsun ayol bastır parayı 10k cepten diyen, her diziyi övüp takipçi kazandı diyen ben miydim?

Şansı varmış basitlik kazanıra bir örnek değil.

Kendinle çelişiyorsun ayol bastır parayı 10k cepten diyen, her diziyi övüp takipçi kazandı diyen ben miydim?
Basbaya örnek önce kazandı sonra acuna postayı koydu yeterli bir örnek

Ayol ben 100k takipçi elde etmek basit diyorum 1 günlük iş, marul öyle yaptı demiyorum

Ay neyse önce @Dosi yi bitirecek isveç belgeseli sonra kuş uçuşunu son 3 bölümüne bakıcam hadi gud nayt

Verecek cevabın kalmayınca sen.
Gud nayt anam.

Verecek cevabın kalmayınca sen.
Gud nayt anam.
Heyatım sen marulla tencere kapak olmuşsun biriniz Twitter da takipçi kasma yarışına, öbürünüz forumda mesaj yarışına çağırıyor Bnm hayatım size göre dizayn edilecek bişi değil siz enerjinizi birbirinizde harcayın
kips, bye

Kimin yarışta olduğunu görmek istiyorsan en çok mesajı kim yazmış forumda git ona bak.

Buranın dışında bir hayatın varmış gibi konuşma.