@MasacRE nin durumu da benzer.Aktifliği ve mesaj sayısı düşük ablamın, reyting ve dizi yorumlasın biraz da artsın
------
Forum küstü mü sana ? Banada küsen biri var. Bak dimdik ayaktayım.Benle konuşan olmayınca gidiyorum ne yapayım 😢
@MasacRE nin durumu da benzer.Aktifliği ve mesaj sayısı düşük ablamın, reyting ve dizi yorumlasın biraz da artsın
Forum küstü mü sana ? Banada küsen biri var. Bak dimdik ayaktayım.Benle konuşan olmayınca gidiyorum ne yapayım 😢
Aa öyle küsmek yok sen yorum yaparsan üyeler de senle konuşurBenle konuşan olmayınca gidiyorum ne yapayım 😢
Sonra da benim gibi olur ban yeme riski ile karşı karşıya kalırsın.Aa öyle küsmek yok sen yorum yaparsan üyeler de senle konuşur
@Angelica ablamın tartışmalara girdiği oluyordu ama asla senin gibi ban tehlikesiyle karşılaşmadıSonra da benim gibi olur ban yeme riski ile karşı karşıya kalırsın.
Karakterinden kaynaklı biraz pasifti , onu üzeni , üzemiyordu diye düşünüyorum.@Angelica ablamın tartışmalara girdiği oluyordu ama asla senin gibi ban tehlikesiyle karşılaşmadı
@Angelica ablamın tartışmalara girdiği oluyordu ama asla senin gibi ban tehlikesiyle karşılaşmadı
Çok doğru bir düşünce maalesef ki öyleyim 😞Karakterinden kaynaklı biraz pasifti , onu üzeni , üzemiyordu diye düşünüyorum.
Göreceğiz bakalım 😃Aa öyle küsmek yok sen yorum yaparsan üyeler de senle konuşur
Tanıyor muymuşum ? Tanımıyor muymuşum ?@12.Adam gör gör ablasını nasılda tanıyor yumucuğum benim
------
Çok doğru bir düşünce maalesef ki öyleyim 😞
------
Göreceğiz bakalım 😃
Yalıdan uzaklaş demiştim ya 10 dakika önce yazmışsın.Anlamadım neye
Yalıdan uzaklaş demiştim ya 10 dakika önce yazmışsın.
Yumucuğum kim?@12.Adam gör gör ablasını nasılda tanıyor yumucuğum benim
------
Çok doğru bir düşünce maalesef ki öyleyim 😞
------
Göreceğiz bakalım 😃
Tanıyor muymuşum ? Tanımıyor muymuşum ?
Tanıyormuşsun
Beni artık böyle kabul edin. Diğer kütükler tamamen saldı, ben yine az çok uğruyorum@MasacRE nin durumu da benzer.
------
Forum küstü mü sana ? Banada küsen biri var. Bak dimdik ayaktayım.
Yumucuğum kim?
@Bully hariçBeni artık böyle kabul edin. Diğer kütükler tamamen saldı, ben yine az çok uğruyorum
Diğer üçünden bahsediyorum zaten@Bully hariç. Kabul ettim, biraz da alkolü dikkatli kullanırsan nefis olur .
Güldüğü bir görsel mi var ? Eline mi geçti ? Cia@Bully Kaan a diyorum gülünce gözleri yumuk yumuk oluyor bende öncede yumucuğum diyordum
NBA başladı izliyor musun?Diğer üçünden bahsediyorum zatenAlkolle alakası yok, yeter artık her şeyi alkole bağlama
Güldüğü bir görsel mi var ? Eline mi geçti ? Cia
------
NBA başladı izliyor musun?Jet hızında konu değiştiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?