@MasacRE nin durumu da benzer.Aktifliği ve mesaj sayısı düşük ablamın, reyting ve dizi yorumlasın biraz da artsın
------
Forum küstü mü sana ? Banada küsen biri var. Bak dimdik ayaktayım.Benle konuşan olmayınca gidiyorum ne yapayım 😢
@MasacRE nin durumu da benzer.Aktifliği ve mesaj sayısı düşük ablamın, reyting ve dizi yorumlasın biraz da artsın
Forum küstü mü sana ? Banada küsen biri var. Bak dimdik ayaktayım.Benle konuşan olmayınca gidiyorum ne yapayım 😢
Aa öyle küsmek yok sen yorum yaparsan üyeler de senle konuşurBenle konuşan olmayınca gidiyorum ne yapayım 😢
Sonra da benim gibi olur ban yeme riski ile karşı karşıya kalırsın.Aa öyle küsmek yok sen yorum yaparsan üyeler de senle konuşur
@Angelica ablamın tartışmalara girdiği oluyordu ama asla senin gibi ban tehlikesiyle karşılaşmadıSonra da benim gibi olur ban yeme riski ile karşı karşıya kalırsın.
Karakterinden kaynaklı biraz pasifti , onu üzeni , üzemiyordu diye düşünüyorum.@Angelica ablamın tartışmalara girdiği oluyordu ama asla senin gibi ban tehlikesiyle karşılaşmadı
@Angelica ablamın tartışmalara girdiği oluyordu ama asla senin gibi ban tehlikesiyle karşılaşmadı
Çok doğru bir düşünce maalesef ki öyleyim 😞Karakterinden kaynaklı biraz pasifti , onu üzeni , üzemiyordu diye düşünüyorum.
Göreceğiz bakalım 😃Aa öyle küsmek yok sen yorum yaparsan üyeler de senle konuşur
Tanıyor muymuşum ? Tanımıyor muymuşum ?@12.Adam gör gör ablasını nasılda tanıyor yumucuğum benim
------
Çok doğru bir düşünce maalesef ki öyleyim 😞
------
Göreceğiz bakalım 😃
Tanıyor muymuşum ? Tanımıyor muymuşum ?
Abla çok uzak değilsin gibiTanıyormuşsun
Yalıdan uzaklaş demiştim ya 10 dakika önce yazmışsın.Anlamadım neye
Yalıdan uzaklaş demiştim ya 10 dakika önce yazmışsın.
Hee tmm yani izlemeye devam ediyorum tabii ki
Yumucuğum kim?@12.Adam gör gör ablasını nasılda tanıyor yumucuğum benim
------
Çok doğru bir düşünce maalesef ki öyleyim 😞
------
Göreceğiz bakalım 😃
Tanıyor muymuşum ? Tanımıyor muymuşum ?
Tanıyormuşsun
Beni artık böyle kabul edin. Diğer kütükler tamamen saldı, ben yine az çok uğruyorum@MasacRE nin durumu da benzer.
------
Forum küstü mü sana ? Banada küsen biri var. Bak dimdik ayaktayım.
Yumucuğum kim?
@Bully hariç . Kabul ettim, biraz da alkolü dikkatli kullanırsan nefis olur .Beni artık böyle kabul edin. Diğer kütükler tamamen saldı, ben yine az çok uğruyorum
Diğer üçünden bahsediyorum zaten Alkolle alakası yok, yeter artık her şeyi alkole bağlama@Bully hariç . Kabul ettim, biraz da alkolü dikkatli kullanırsan nefis olur .
Güldüğü bir görsel mi var ? Eline mi geçti ? Cia@Bully Kaan a diyorum gülünce gözleri yumuk yumuk oluyor bende öncede yumucuğum diyordum
NBA başladı izliyor musun? Jet hızında konu değiştiririm.Diğer üçünden bahsediyorum zaten Alkolle alakası yok, yeter artık her şeyi alkole bağlama
Güldüğü bir görsel mi var ? Eline mi geçti ? Cia
------
NBA başladı izliyor musun? Jet hızında konu değiştiririm.