46 bucuk oldu. Yarın bitiririm. Ama 2 bölümdür senaryo kötü sevmedim. Pelo da pelo baṣladı yine. Gelmeye baṣladılar bana.
Kız feritin anası meloş teyzemmişSakin ol az kaldı kurtulacaz bence 😂
46 bucuk oldu. Yarın bitiririm. Ama 2 bölümdür senaryo kötü sevmedim. Pelo da pelo baṣladı yine. Gelmeye baṣladılar bana.
Kız feritin anası meloş teyzemmişSakin ol az kaldı kurtulacaz bence 😂
Iyyy bu kadına çok sinir oluyorum ya😂Kız feritin anası meloş teyzemmiş
Teyzoş metres damga vurmuş yazıkIyyy bu kadına çok sinir oluyorum ya😂
doğurana kadar gitmez benceBu metrese ne zaman bir fatiha okuyacağız @Angelica
doğurana kadar gitmez benceçocuğun babasıyla ilgili değişik iddiaalar var eski sevgilisi diyenler var, abidin diyenler var bence sonunda feritten çıkmayacak ; misal @serhatt çıkabilir yani peline nasıl iyi metres olunur onu anlatıyordu biraz kendini fazla kaptırarak uygulamalı anlatım yapmış diye duyum aldım@Carpe Diem @cookies @12.Adam @Angelica
Kraliçemin içeri girişine bak be.
Unutmayın ki kraliçeme hiçbir şey olmaz, o her zaman güler.Keṣke öyle koṣarken düṣseydi
Unutmayın ki kraliçeme hiçbir şey olmaz, o her zaman güler.
Döktüğü her bir göz yaşının hesabını soracak işte artık.Dizide %99 ağlarken gördük bu ecünüyü
Döktüğü her bir göz yaşının hesabını soracak işte artık.
Çocuğu doğururken Pelin herkesi öldürecek demişlerdir.Çocuk doğarken Pelin ölecekmiṣ diyorlar
İftirana....doğurana kadar gitmez benceçocuğun babasıyla ilgili değişik iddiaalar var eski sevgilisi diyenler var, abidin diyenler var bence sonunda feritten çıkmayacak ; misal @serhatt çıkabilir yani peline nasıl iyi metres olunur onu anlatıyordu biraz kendini fazla kaptırarak uygulamalı anlatım yapmış diye duyum aldım@Carpe Diem @cookies @12.Adam @Angelica
Saçmalamayın be. .ssYaptın mı 😱 @xemrexxx
Iyyy bu kadına çok sinir oluyorum ya😂
Abidin mi? 😱 aklımı almayın benim
Forumun tiktaklarındaki kararlılık seviyesiİftirana....
Paraya ve tipe göre benim kararların değişme hızı. .ssForumun tiktaklarındaki kararlılık seviyesi
Ayyy kim inanır bu dediğine şimdi bak bernard amcam 74 yaşında 200 milyar doları var dünyanın en zengin 2.insanı şimdi bu adamın tipine mi bakacaksın buna @Angelica @Yakamoz-Asi Bile inanmazParaya ve tipe göre benim kararların değişme hızı. .ss
Sensin yılan kaknem suratlı ıyyyyynnAyyy kim inanır bu dediğine şimdi bak bernard amcam 74 yaşında 200 milyar doları var dünyanın en zengin 2.insanı şimdi bu adamın tipine mi bakacaksın buna @Angelica @Yakamoz-Asi Bile inanmaz@Dosi @Zeyno @Carpe Diem @Emre Ozansoy gibi yılanları saymıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?