onun bir adı olmalı kimse isim vurmadıysa biz patentini alalım ismide bakdurma olsunOnu yaparım ben arada. İkiside bir arada her zaman olmuyor
onun bir adı olmalı kimse isim vurmadıysa biz patentini alalım ismide bakdurma olsunOnu yaparım ben arada. İkiside bir arada her zaman olmuyor
Mükemmel fikir. Patenti sana verelim o zamanın iyi uydu isimonun bir adı olmalı kimse isim vurmadıysa biz patentini alalım ismide bakdurma olsun
ortak girişiriz işe , sen şimdi patenti sen al falan diyorsunda yarın öbürgün iş patlayıp gittiğinde keşke patente bende dalsaydım diye dizini döversinMükemmel fikir. Patenti sana verelim o zamanın iyi uydu isim
Bakdurma şey gibi oldu vardı ya bir ara "Oğlum bak git" onun gibiortak girişiriz işe , sen şimdi patenti sen al falan diyorsunda yarın öbürgün iş patlayıp gittiğinde keşke patente bende dalsaydım diye dizini döversin
yol yakınken ortak olalım bakdurmaya birlikte dalalım
| Panda Stix |
| Adora |
| Algida Bom Bom |
| Algida Classics |
| Algida Cornetto Aşk Ötesi |
| Algida Maraş Usülü |
| Algida Vienetta Stick |
| Alpedo Gusto Maraş |
| Alpedo Stone |
| AOÇ dondurmaları |
| AOÇ Sütlü Çikolata |
| BuzParmak |
| Carte d’Or |
| Cornetto Classico Çikolata |
| Cornetto Classico Kaymak |
| Cornetto Disc Antep Fıstıklı |
| Cornetto Disc Milka |
| Cornetto Disc Oreo |
| dairy milk |
| dudi kavun |
| dudi kaymak |
| Feast |
| frigo bitter |
| frigo mozaik |
| Frigola |
| Golf Bravo Badem |
| Golf Bravo Karadut Sorbe |
| Golf Fantasia Choco Ring |
| Golf Maraşım Sandviç |
| Golf Matriko |
| Golf Roket |
| golf roko beyaz |
| Golf Roko Çikolatalı |
| Golf Tiki |
| Harras - Badem Parçalı |
| Harras Ananaslı Mangolu |
| lungo |
| Magnum Badem |
| Magnum Classic |
| magnum double |
| Max |
| Milka Stick |
| Nogger |
| Panda Esmerim |
| Panda Popsi |
| Panda Rico |
| Panda Sen Ben |
| Snickers Ice Cream |
| Twister Cool |
ama akılda kalıcıBakdurma şey gibi oldu vardı ya bir ara "Oğlum bak git" onun gibi
sıralamaya bakdurmayı da ekle iki taliplisi var şimdidenListeye baktımda... BuzParmak ve Max ile büyüdüğümü gördüm..
Sonradan incik boncuk derken evrimleşti sektör...
Bu hafta içinde başlatırım gibi. ama 64 ulaşırsak ayrı tabi..
Ama sanki süpriz olmaz sa. kazanan belli gibi ama bakalım
Yakındaa...Bu etkinlik ne zaman baṣlıyor
Yakındaa...
Dondurmalar erimeden başlatacağım meraklanma
Aslında. 64 adete ulaşmasını bekliyorum..49 olmuş birde iş çıkışlarında anca bakabilcem yada bir aksilik çıkmaz ise perşembe yıllık izne çıkacağım o zaman daha çok ilgilenebiilirim.Yaz bitiyor abi
Aslında. 64 adete ulaşmasını bekliyorum..49 olmuş birde iş çıkışlarında anca bakabilcem yada bir aksilik çıkmaz ise perşembe yıllık izne çıkacağım o zaman daha çok ilgilenebiilirim.
ama beni biliyorsun. hızlı bir şekilde şipşak 10 günde sonuca ulaşıyoruz..erimeden yetişiriz
Valla benden bu kadar abi öneri yapmayan arkadaşlarını Erinç abi tespit etsin onlardan öneri alsınDondurma profesörü @Bully tamamlar sonra hemen baṣlayalım
Valla benden bu kadar abi öneri yapmayan arkadaşlarını Erinç abi tespit etsin onlardan öneri alsın@The_Erinch
Her şeyi devletten beklemeyinKardeṣim sen değilmisin her haftasonu dondurmacıya giden hatunlarlagetir önerileri
Her şeyi devletten beklemeyinHalktan bir sürü kişi var öneri yapmayan
Hatunlar hayatımızın inkar edilemez bir gerçeğidir diyeyimİnkar etmiyorsun yani hatunları
Hatunlar hayatımızın inkar edilemez bir gerçeğidir diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?