@Yakamoz-Asi ile karıştırdım @Bully
Yalnız ben etkinlik yaparken %90 sende başlatıp aynı anda yapıyordukGündemde başka bir etkinlik olduğu için henüz başlama tarihi veremiyorum
İkisini bende karıştırıyorum yorumlarda denk gelince. Aynı renkte oldukları için ve avatarlarıda benzer diye@Yakamoz-Asi ile karıştırdım @Bully
İfade atmadın.pek benlik değil. Türkiye’de çok dondurma çeşidi yemediğim için bilmediğim çok tat vardır
Antep fıstıklı olanlar favorim olur meybuz dondurma kategorisine giriyorsa onuda oylarım
@The_Erinch şimdiden kolay gelsin
Yalnız ben etkinlik yaparken %90 sende başlatıp aynı anda yapıyorduk
------
İkisini bende karıştırıyorum yorumlarda denk gelince. Aynı renkte oldukları için ve avatarlarıda benzer diye
@Yakamoz-Asi ile karıştırdım @Bully
@Yakamoz-Asi ile renk ve avatar kardeşiyiz Onun fotosu ekranı kaplıyor, benimki tam kaplamıyor. Öyle ayırt etmeye çalışınpek benlik değil. Türkiye’de çok dondurma çeşidi yemediğim için bilmediğim çok tat vardır
Antep fıstıklı olanlar favorim olur meybuz dondurma kategorisine giriyorsa onuda oylarım
------
İkisini bende karıştırıyorum yorumlarda denk gelince. Aynı renkte oldukları için ve avatarlarıda benzer diye
Şu avatarına düzgün bir parlak koy tatlım, böylece tüm karışıklıklar giderilmiş olur.@Yakamoz-Asi ile renk ve avatar kardeşiyiz Onun fotosu ekranı kaplıyor, benimki tam kaplamıyor. Öyle ayırt etmeye çalışın
Sence telefonda böyle sayfaları hızlıca gezinirken o detaya bakar mıyım bilgisayardan olsa belki karıştırmaz ama telefonda dahada küçülüyor foto malum@Yakamoz-Asi ile renk ve avatar kardeşiyiz Onun fotosu ekranı kaplıyor, benimki tam kaplamıyor. Öyle ayırt etmeye çalışın
Şu avatarına düzgün bir parlak koy tatlım, böylece tüm karışıklıklar giderilmiş olur.
@serhatt çok beklersinSence telefonda böyle sayfaları hızlıca gezinirken o detaya bakar mıyım bilgisayardan olsa belki karıştırmaz ama telefonda dahada küçülüyor foto malum
Ve sen benim mesajlarıma ifade atıp yanıt veriyorsun. @Dosi gör bunları @Sherlock da kedi resmi çeksin.@Yakamoz-Asi ile renk ve avatar kardeşiyiz Onun fotosu ekranı kaplıyor, benimki tam kaplamıyor. Öyle ayırt etmeye çalışın
Ben memnunum @Yakamoz-Asi
Migros’larda bu yaz satıyorlar şu versiyonunuBulursan bana da al Satılmıyor ki artık Panda Tarih oldu
Paket halinde mi satılıyor?
6’lı paket genelde ama tek tek halini de gördüm.Paket halinde mi satılıyor?
Yok gızzz, gene az bekliyordum, Erayda biraz ilerlesin başlarım, zaten benim kiler 10 gün içinde bitiyor 🤭🤭🤭🤭🤭🤭pek benlik değil. Türkiye’de çok dondurma çeşidi yemediğim için bilmediğim çok tat vardır
------
Panda Stix |
BuzParmak |
Max |
Magnum Badem |
Magnum Classic |
Cornetto Disc Oreo |
Cornetto Classico Kaymak |
Twister dondurmaları |
AOÇ dondurmaları |
Frigola |
Alaska Frigo |
Feast |
Algida Maraş Usülü |
Negro |
Panda Esmerim |
Magnum Double neden yok?
Panda Stix BuzParmak Max Magnum Badem Magnum Classic Cornetto Disc Oreo Cornetto Classico Kaymak Twister dondurmaları AOÇ dondurmaları Frigola Alaska Frigo Feast Algida Maraş Usülü Negro Panda Esmerim
Ooo haydi o zaman Migros'a @serhatt @12.Adam
Bu önerileri de gözden kaçırma @The_Erinch bir de Cornetto Disc Antep Fıstıklı da ekleyebilirsin @Dosi oy verir Ben de listeme yazacaktım ama çok yazmayayım diye vazgeçmiştim son andaGelmişken şunu da ekleyeyim.
File Marketlereki Harras dondurmalar da iyidir ama pek bileni yoktur herhalde.
Ekli dosyayı görüntüle 128620
------
6’lı paket genelde ama tek tek halini de gördüm.
Negronun dondurması mı varmış?
Panda Stix BuzParmak Max Magnum Badem Magnum Classic Cornetto Disc Oreo Cornetto Classico Kaymak Twister dondurmaları AOÇ dondurmaları Frigola Alaska Frigo Feast Algida Maraş Usülü Negro Panda Esmerim