RüzgarGülü
Favori Üye
Adora var Le bim le cola markette satılıyor.
Magnum kazanır bence. Bekleyip göreceğiz
------
Magnum kazanır bence. Bekleyip göreceğiz
Kahvaltıdan sonra hemen gidiyorum.Ooo haydi o zaman Migros'a @serhatt @12.Adam
------
Bu önerileri de gözden kaçırma @The_Erinch bir de Cornetto Disc Antep Fıstıklı da ekleyebilirsin @Dosi oy verir Ben de listeme yazacaktım ama çok yazmayayım diye vazgeçmiştim son anda
Panda Stix |
Adora |
Alaska Frigo |
Algida Cornetto Aşk Ötesi |
Algida Maraş Usülü |
AOÇ dondurmaları |
Armoni |
BuzParmak |
Cornetto Classico Kaymak |
Cornetto Disc Antep Fıstıklı |
Cornetto Disc Milka |
Cornetto Disc Oreo |
Feast |
Frigola |
Golf Maraşım Sandwich |
Golf Roko |
Magnum Badem |
Magnum Classic |
Max |
Nogger |
Panda Esmerim |
Twister dondurmaları |
Relaxxx, gözünden kaçan önerileri ben yakalarım bu etkinlik benim önerim olduğu için senin kadar sorumluyum ben deYaaaahhhh lütfennnnnn bir mesajdaaa liste olarakkkkk yapınnnnnn
@Bully @bazinga
Negro değil o laaa, ben yalnış yazmışım 🤭🤭🤭🤭🤭
LÜTFEN TEK TEK LİSTE YAPINIZ, ZATEN BENZER VARSA EXCELLDE YAKALAMAK KOLAY OLUYOR.
------
------
Panda Stix Adora Alaska Frigo Algida Cornetto Aşk Ötesi Algida Maraş Usülü AOÇ dondurmaları Armoni BuzParmak Cornetto Classico Kaymak Cornetto Disc Antep Fıstıklı Cornetto Disc Milka Cornetto Disc Oreo Feast Frigola Golf Maraşım Sandwich Golf Roko Magnum Badem Magnum Classic Max Nogger Panda Esmerim Twister dondurmaları
Magnum Double neden yok?
@Keith Long Dairy Milk önermiş, @12.Adam Magnum Double, @bazinga da Cornetto Classico Çikolata önermişNegronun dondurması mı varmış?
Magnum bölüyorsak diğerlerini de bölmeliyiz bence. Her mesaja bir öneri sıkıştırmaya devam edeyim.
Ekli dosyayı görüntüle 128621
Algida Classic favorimdi (@The_Erinch eklersin) eskiden ama bu sene bimin Anteplisini denedim pek fark yok. Boşuna “marka” nedeni ile pahalı ürünleri almaya gerek yokOoo haydi o zaman Migros'a @serhatt @12.Adam
------
Bu önerileri de gözden kaçırma @The_Erinch bir de Cornetto Disc Antep Fıstıklı da ekleyebilirsin @Dosi oy verir Ben de listeme yazacaktım ama çok yazmayayım diye vazgeçmiştim son anda
Haklısın gerek yok aynen sonuç olarak aynı dondurma Hayat pahalı dikkat etmek gerekiyor bu durumlaraAlgida Classic favorimdi (@The_Erinch eklersin) eskiden ama bu sene bimin Anteplisini denedim pek fark yok. Boşuna “marka” nedeni ile pahalı ürünleri almaya gerek yok
İrlanda’nın cornettosu Türkiye’ye gelseHaklısın gerek yok aynen sonuç olarak aynı dondurma Hayat pahalı dikkat etmek gerekiyor bu durumlara
Ohhhhhhhh @Dosi den sonra arka toplama konusunda biri daha geldi 😁😁😁Relaxxx, gözünden kaçan önerileri ben yakalarım bu etkinlik benim önerim olduğu için senin kadar sorumluyum ben de
------
@Keith Long Dairy Milk önermiş, @12.Adam Magnum Double, @bazinga da Cornetto Classico Çikolata önermiş
Cimri misin?Algida Classic favorimdi (@The_Erinch eklersin) eskiden ama bu sene bimin Anteplisini denedim pek fark yok. Boşuna “marka” nedeni ile pahalı ürünleri almaya gerek yok
Senin geçerli bir sebebin var.Haklısın gerek yok aynen sonuç olarak aynı dondurma Hayat pahalı dikkat etmek gerekiyor bu durumlara
Waoww harika 🤩.Ohhhhhhhh @Dosi den sonra arka toplama konusunda biri daha geldi 😁😁😁
Sağolsınnnn, baktım sadece Algidanın 48 çeşidi varmış 🤭🤭🤭🤭
Dosi bir süre çevrimdışı, @Bully olması iyiOhhhhhhhh @Dosi den sonra arka toplama konusunda biri daha geldi 😁😁😁
Sağolsınnnn, baktım sadece Algidanın 48 çeşidi varmış 🤭🤭🤭🤭
Gereksiz harcamalar yapmaktan kaçınmak cimrilikse evetCimri misin?
Senin geçerli bir sebebin var.
Waoww harika 🤩.
Bu yüzden zenginsin. Çoluk çocukta yok, mal varlığın devlete kalır.Dosi bir süre çevrimdışı, @Bully olması iyi
En geç haftaya artık düzen oturtulur biraz daha aktif olurum umarım
Gereksiz harcamalar yapmaktan kaçınmak cimrilikse evet
İki tane aynı işi gören bir şeyde sırf isminden dolayı fazla para vermeye gerek yok
Boş zamanlarında Algida Soğuk Zincir Gıda deposunda ek iş yapıyor.Konuda gözden kaçırdığın önerileri derledim @The_Erinch
Dairy Milk, Magnum Double, Cornetto Classico Çikolata, AOÇ Sütlü Çikolata. Bunları eklersin.
Alaska Frigo’yu genel yazmışsın. Öyle yazmak yerine Alaska Frigo Bitter Çikolatalı ve Alasko Frigo Mozaik şeklinde 2 ayrı madde halinde yazabilirsin, öneriler o şekilde gelmiş
Golf Roko’yu genel yazmışsın. Öyle yazmak yerine Golf Roko Çikolatalı ve Golf Roko Beyaz şeklinde 2 ayrı madde halinde yazabilirsin, öneriler o şekilde gelmiş
------
@Dosi Algida Classic demişsin ama Algida Classics diye geçiyor? Erinç onu da eklesin
Konuda gözden kaçırdığın önerileri derledim @The_Erinch
Dairy Milk, Magnum Double, Cornetto Classico Çikolata, AOÇ Sütlü Çikolata. Bunları eklersin.
Alaska Frigo’yu genel yazmışsın. Öyle yazmak yerine Alaska Frigo Bitter Çikolatalı ve Alasko Frigo Mozaik şeklinde 2 ayrı madde halinde yazabilirsin, öneriler o şekilde gelmiş
Golf Roko’yu genel yazmışsın. Öyle yazmak yerine Golf Roko Çikolatalı ve Golf Roko Beyaz şeklinde 2 ayrı madde halinde yazabilirsin, öneriler o şekilde gelmiş
------
@Dosi Algida Classic demişsin ama Algida Classics diye geçiyor? Erinç onu da eklesin
Naparsın ekmek parası
Konu tehlikeli yerlere gidiyor. @BullyDondurma ustası mübarek. bence her hafta baṣka kızı dondurmacıya götürüyor ondan bu kadar bilgi. @Bully
Tek maaş ile zor tabi haklısın, bura TR Alp dağları değil ki frankları cukkalasın. @Yakamoz-AsiNaparsın ekmek parası