Yakamoz S-245 - Tanıtım Fragmanı | Yeni Dizi - Netflix Türkiye

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,011
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

OGM Pictures imzalı yeni Netflix Türkiye dizisi 'Yakamoz S-245'in merakla beklenen fragmanı yayınlandı.

Yönetmenliğini Tolga Karaçelik ve Umut Aral'ın üstlendiği, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin paylaştığı dizi, denizaltında araştırma görevine katılmaya hazırlanan, özgür ruhlu dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu Arman'ın hikayesini konu alıyor.

Yakamoz S-245, ilk sezon bölümleriyle 20 Nisan Çarşamba günü sadece Netflix Türkiye'de!

Son düzenleme:
Hiç benlik değil, Kıvanç bile olsa katlanamam.

Çok güzel görünüyor kaçmaz

Reactions: Angelica
Konusu fazla ilgimi çekmedi, tanıtım da fena görünmüyor ama heyecanlandırmadı proje beni. Her türlü izlerim diziyi, orası ayrı. Bol şans!

Ben Kıvanç Tatlıtuğu artık sevemiyorum. Böyle soğuk ve itici geliyor.
Amma dizinin konusu güzele benziyor, Pera Palas gibi ilgi görürse ve beğenilirse şans veririm.

Konusu ilgimi çekmemişti ama tanıtım fena değil. Şans verebilirim.

Into The Night'de günes'ten kaciyorlar, bu dizide de "Yakamoz"dan mi kaciyorlar @The_Erinch

O yüzden mi Into The Night'in 2. sezon sonunda Kivanc vardi?

Reactions: The_Erinch
Aman kendisiyle yorumlaşırken dikkat et de diziyi beğenmemezlik etme yoksa niye beğenmedin diye sorguya çekilirsin.
Aklımda
kötü yorumları özelden diğer forum sakinlerine atarken düzdüğüm metiyeleri genel konuya atacağım

Çok iyi duruyor
Kıvanç Hollywood yolcusu bundan sonra
ingilizcesi nasıl acaba?

Hem Kıvanç Tatlıtuğ hem Özge Özpirinçci harika görünüyorlar. 3 yıl aradan sonra da güzel bir dizi ile dönüş yapıyor Kıvanç.
Fragman da beklentimi yükseltti, umarım izlerken hayal kırıklığı yaşamam. İkinci fragmanı merakla bekliyorum.

İşte beklediğim hava, işte beklediğim aksiyon, işte beklediğim farklılık! Dizideki effektler tam @Forumdash'lık.
Bize de bu iştah açıcı projeyi ilk günden izlemek düşer.

Titanic tatında mı acaba yoksa katil köpekbalığı mı