Yakamoz S-245 - Tanıtım Fragmanı | Yeni Dizi - Netflix Türkiye

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,011
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
f51db132-489f-4d53-8931-cb586f1887e0-jpeg.99259

OGM Pictures imzalı yeni Netflix Türkiye dizisi 'Yakamoz S-245'in merakla beklenen fragmanı yayınlandı.

Yönetmenliğini Tolga Karaçelik ve Umut Aral'ın üstlendiği, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin paylaştığı dizi, denizaltında araştırma görevine katılmaya hazırlanan, özgür ruhlu dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu Arman'ın hikayesini konu alıyor.

Yakamoz S-245, ilk sezon bölümleriyle 20 Nisan Çarşamba günü sadece Netflix Türkiye'de!

Son düzenleme:
Hiç benlik değil, Kıvanç bile olsa katlanamam.

Konusu fazla ilgimi çekmedi, tanıtım da fena görünmüyor ama heyecanlandırmadı proje beni. Her türlü izlerim diziyi, orası ayrı. Bol şans!

Ben Kıvanç Tatlıtuğu artık sevemiyorum. Böyle soğuk ve itici geliyor.
Amma dizinin konusu güzele benziyor, Pera Palas gibi ilgi görürse ve beğenilirse şans veririm.

Into The Night'de günes'ten kaciyorlar, bu dizide de "Yakamoz"dan mi kaciyorlar @The_Erinch (b)
O yüzden mi Into The Night'in 2. sezon sonunda Kivanc vardi?

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Aman kendisiyle yorumlaşırken dikkat et de diziyi beğenmemezlik etme yoksa niye beğenmedin diye sorguya çekilirsin. :A
Aklımda :D kötü yorumları özelden diğer forum sakinlerine atarken düzdüğüm metiyeleri genel konuya atacağım :F

Çok iyi duruyor:X Kıvanç Hollywood yolcusu bundan sonra:Z:Z ingilizcesi nasıl acaba?(b)

Hem Kıvanç Tatlıtuğ hem Özge Özpirinçci harika görünüyorlar. 3 yıl aradan sonra da güzel bir dizi ile dönüş yapıyor Kıvanç. :bhr: Fragman da beklentimi yükseltti, umarım izlerken hayal kırıklığı yaşamam. İkinci fragmanı merakla bekliyorum. :Z

Titanic tatında mı acaba yoksa katil köpekbalığı mı :)