Yakamoz S-245 - Tanıtım Fragmanı | Yeni Dizi - Netflix Türkiye

Into The Night'de günes'ten kaciyorlar, bu dizide de "Yakamoz"dan mi kaciyorlar @The_Erinch (b)
O yüzden mi Into The Night'in 2. sezon sonunda Kivanc vardi?
Diğerinin sonu Kıvancın denizaltı ile bitmişti.
O nedenle birbirlerine bağlantılılar.
Ama yaşanan olayı birde bu gözle izleyeceğimiz ortada. O nedenle İnto The Night ı izlemek bu diziye anlam kazandırmada daha da faydalı olacaktır. Kişisel tercihidir tabiki de.

Kurgu olarak Into the Night'a çok benziyor. Muhtemelen Ertan Saban bizim dizinin Terenzio'su olacak. Merakla bekliyorum.

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Siz buna Into the Night spin-off'u demişsiniz ama bildiğin ITN'nin 2. sezon şablonunun Türk oyuncularla denizaltına uyarlanması olmuş. :A Özellikle yeni gelenlerle eskilerin çatışması ve güç savaşları bakımından (orada sığınakta burada denizaltında) çok andırıyor. Neyse çok yüksek bir beklentim yok en azından onun gibi sürükleyici olsun kafi. :A

Yeni fragman yayında!

İnto The Night tadında fragman olmuş güneş denizaltı oyuncular güzel izlerim.
------

Siz buna Into the Night spin-off'u demişsiniz ama bildiğin ITN'nin 2. sezon şablonunun Türk oyuncularla denizaltına uyarlanması olmuş. :A Özellikle yeni gelenlerle eskilerin çatışması ve güç savaşları bakımından (orada sığınakta burada denizaltında) çok andırıyor. Neyse çok yüksek bir beklentim yok en azından onun gibi sürükleyici olsun kafi. :A
ama ben spoi yedim şuan 2.sezonu izlememiştim :)

İnto Night ikinci sezon finali Kıvanç abimiz ve denizaltıyla bittiğinden 🙃🙃🙃