İlk bölüm hesabı olduğunu düşünüyorum 22 milyonun. Yoksa bölümlere bölüştürürsek %90 ı elde patlar projelerin.Saat bazında hesaplamayı gerçekçi bulmuyorum Osman o zaman gelmiş geçmiş en büyük dizi mi?? Her hafta 5-6 milyon izleniyor x2.5 saat
İlk bölüm hesabı olduğunu düşünüyorum 22 milyonun. Yoksa bölümlere bölüştürürsek %90 ı elde patlar projelerin.Saat bazında hesaplamayı gerçekçi bulmuyorum Osman o zaman gelmiş geçmiş en büyük dizi mi?? Her hafta 5-6 milyon izleniyor x2.5 saat
Yok be night'ın spinoff'u yakamoz Haberin yok muydu?Hayır. Bağlantı derken uyarlama mi?
Ben de buna benzer diyorum. İlk bölüm daha çok izlenmiştir. 22milyon saatin 8 bölümün (40dk) toplamı oldugunu düşünmüyorum. İlk bölüm 10milyon saat 2.bölüm 2milyon saat gibi... İlk bölüm izleyip bırakanlar daha çoktur o yuzden sezon sonu bölümlerine yaklaştıkca izlenme süresi de düşmüştür. Ama eşit değildir.İlk bölüm hesabı olduğunu düşünüyorum 22 milyonun. Yoksa bölümlere bölüştürürsek %90 ı elde patlar projelerin.
benim kafamı karıştıran tek şey şu. dizinin süresi 1 saatten aşağı ve bu durumda izleyen insanlar 22 milyondan (eğer tekil oransa bu) fazla olması gerekmiyor mu çünkü bire bir hesap tutmuyor bu şekilde. ya var ya netflix düz izlenmeyi vermemek için bizi nelerle uğraştırıyor bu arada diziyi ilk bölümden bırakmayın devamında dizi açılıyor bunu da buraya sıkıştıriyimYok be night'ın spinoff'u yakamoz Haberin yok muydu?
Ben de buna benzer diyorum. İlk bölüm daha çok izlenmiştir. 22milyon saatin 8 bölümün (40dk) toplamı oldugunu düşünmüyorum. İlk bölüm 10milyon saat 2.bölüm 2milyon saat gibi... İlk bölüm izleyip bırakanlar daha çoktur o yuzden sezon sonu bölümlerine yaklaştıkca izlenme süresi de düşmüştür. Ama eşit değildir.
Benim hesabım şöyle.benim kafamı karıştıran tek şey şu. dizinin süresi 1 saatten aşağı ve bu durumda izleyen insanlar 22 milyondan (eğer tekil oransa bu) fazla olması gerekmiyor mu çünkü bire bir hesap tutmuyor bu şekilde. ya var ya netflix düz izlenmeyi vermemek için bizi nelerle uğraştırıyor bu arada diziyi ilk bölümden bırakmayın devamında dizi açılıyor bunu da buraya sıkıştıriyim
Netflix, eğer senin hesabın gibi bir politika izliyorsa kesin bir ''başarı'' sonucuna ulaşamaz ki. Birde geçen yıl şeffaf politikaya geçtik demiştiBenim hesabım şöyle.
Ben 1.bölümü 28 dakka izledim diyelim. 2.bölümü de 12 dakka izledim. 3.bölüme de şans verip 20 dakka izledim diyelim. 1 sezon boyunca ben bu diziyi 1 saat izlemiş oldum netflix hesabına göre ben böyle hesaplıyorum
Senin dediğin hep daima en yuksek rakamı verecek ama 10 hafta sonra 100bin kişi izlemeye başlasa 30bini beğenmeyip devam etmezse 10.haftasında 100bin kişi izlemiş olcakNetflix, eğer senin hesabın gibi bir politika izliyorsa kesin bir ''başarı'' sonucuna ulaşamaz ki. Birde geçen yıl şeffaf politikaya geçtik demişti
benim fikrime göre de sadece ilk bölümün saat bazında izlenme sonucu olduğunu düşünüyorum. Mesela şöyle. ilk bölümü (kişi bazında hesap edeceğim) 22 milyon kişi izledi. onun 4 milyonu sevmeyip devam etmedi 2.bölüm 18 milyon kişi tarafından izlendi ancak ilk bölümü izleyenler tarafından 2.bölüm izlendiği için onu hesaba katmayıp 22 milyon saat izlendi diyorlar bence. Bu kanıya ilk pera palas dizisinde vardım. ilk hafta 10 milyon saat izlenmişti. Yani her bölümü bir milyondan biraz fazla izlenmiş olur o sezonluk hesapsa. Umarım düşündüğüm şeyi iyi anlatabilmişimdir çnkü benim kafam karıştı
ama diğer türlü de tüm diziler düşük çıkıyor ortası yok bu işin Netlix'in paylaştığı tablolar kesin sonuç mu emin değilim ama Flix Patrol'de 60 küsür ülkede ilk 10 a girdiği yazıyordu. O bağımsız bir site taraflı bakacağını sanmam. Gerçi orda da resmi kaynak olmadığı için sonuçların kesinliği tartışılır Büyük ihtimalle dijitallerin bu izlenmelerini paylaşmaması bir alıcı stratejisi. Bir dizi 100 milyon izlenirken biri 500 bin izleniyor ve sen o rakamları görüyorsan az izlenene kaymazsın. İzlenmeyi bilmediğin için Netflix kazanıyorSenin dediğin hep daima en yuksek rakamı verecek ama 10 hafta sonra 100bin kişi izlemeye başlasa 30bini beğenmeyip devam etmezse 10.haftasında 100bin kişi izlemiş olcak
Beğeni, beğenmeme işareti yerine izlenme sayılarını yazsalar insanlar o rakama göre daha kararlı seçim yaparlardi Şuan Yakamoz gerçekten top10 damı yoksa yeni diziye (kendi işi) öne mi çıkarıyorlar Youtube daha şeffaf
Netflix'te yayınlıyor ülkeleri Daha çok izleyici çeker ama izlenme rakamlarına göreama diğer türlü de tüm diziler düşük çıkıyor ortası yok bu işin Netlix'in paylaştığı tablolar kesin sonuç mu emin değilim ama Flix Patrol'de 60 küsür ülkede ilk 10 a girdiği yazıyordu. O bağımsız bir site taraflı bakacağını sanmam. Gerçi orda da resmi kaynak olmadığı için sonuçların kesinliği tartışılır Büyük ihtimalle dijitallerin bu izlenmelerini paylaşmaması bir alıcı stratejisi. Bir dizi 100 milyon izlenirken biri 500 bin izleniyor ve sen o rakamları görüyorsan az izlenene kaymazsın. İzlenmeyi bilmediğin için Netflix kazanıyor
Evet dün akşam görmüştüm bu listeyi. Zaten flix patrolde de 35 ülke olduğu yazıyor şu an için. flix her gün paylaştığı için takip etmek daha tatlı oluyor 2.gün kanada filan da listedeydi ancak onlarda ki yayın akışı fırtınalı olduğu için bizim işler rüzgar gibi geçiyorNetflix'te yayınlıyor ülkeleri Daha çok izleyici çeker ama izlenme rakamlarına göre
Şimdi baktım da Patrolda da saat izleme üzerinden hesap yapılmış ve netflixinkiyle aynı sonuçEvet dün akşam görmüştüm bu listeyi. Zaten flix patrolde de 35 ülke olduğu yazıyor şu an için. flix her gün paylaştığı için takip etmek daha tatlı oluyor 2.gün kanada filan da listedeydi ancak onlarda ki yayın akışı fırtınalı olduğu için bizim işler rüzgar gibi geçiyor
öyle bir sistem var mı orda ya nerden buldun kiŞimdi baktım da Patrolda da saat izleme üzerinden hesap yapılmış ve netflixinkiyle aynı sonuç
iki tabloda da aynı saatöyle bir sistem var mı orda ya nerden buldun ki
demek ki Netflix çok doğruiki tabloda da aynı saat
Yakamoz S-245 Hours Viewed • FlixPatrol
How much hours was Yakamoz S-245 watched on Netflix?flixpatrol.com
Şuan yaptiğim araştırmalara göre Netflix saat hesaplaması yaparken en az 2 dakika izlenmiş olarak baz alıyormuş Yani Kıvanç ve Özgeli bir sahneyi izlemek için açmiş olsam beni de hesaba katacakdemek ki Netflix çok doğru
kaynağın ne pek inandırıcı gelmediŞuan yaptiğim araştırmalara göre Netflix saat hesaplaması yaparken en az 2 dakika izlenmiş olarak baz alıyormuş Yani Kıvanç ve Özgeli bir sahneyi izlemek için açmiş olsam beni de hesaba katacak
Youtube da bi ara 10 saniyelik izlenen videoları sayıyor deniyordukaynağın ne pek inandırıcı gelmedi
bence onlar asılsızdır ya. 2 dakika karar vermek için yeterli bir süre değil ki. Adam belki yanlış diziyi açtı. onu da sayıyor o zamanYoutube da bi ara 10 saniyelik izlenen videoları sayıyor deniyordu
Haberim bile yoktu, diyalogların aşırı amerikanvari olmasının nedeni oymuş o zaman. Tırt çıktı kısacası.Yok be night'ın spinoff'u yakamoz Haberin yok muydu?
Ben de buna benzer diyorum. İlk bölüm daha çok izlenmiştir. 22milyon saatin 8 bölümün (40dk) toplamı oldugunu düşünmüyorum. İlk bölüm 10milyon saat 2.bölüm 2milyon saat gibi... İlk bölüm izleyip bırakanlar daha çoktur o yuzden sezon sonu bölümlerine yaklaştıkca izlenme süresi de düşmüştür. Ama eşit değildir.
Hayır netflix fantastik türk dizilerinin dialogları hep amerikanvari. Sanki turkçe dublaj gibiHaberim bile yoktu, diyalogların aşırı amerikanvari olmasının nedeni oymuş o zaman. Tırt çıktı kısacası.