'Yakamoz S-245' Setinde Özge Özpirinçci Krizi mi Çıktı?

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,568
Puanı
1,061

Netflix'in yeni dizisi 'Yakamoz S-245' yayına girdiği günden beri çok konuşulmaya devam ediyor.

Hürriyet Kelebek yazarı Orkun Ün'ün bugünkü yazısına göre, dizide Defne karakterini canlandıran Özge Özpirinçci'nin çekimler sırasında cidci sorunlar çıkardığı, bu nedenle çekim takviminin aksadığı, hatta bazı sahnelerin çekilemediği, krizde orta yol bulunamayınca da yapımcı Onur Güvenatam'ın oyuncuya dava açtığı iddia edildi.

Özpirinçci'nin diziyle ilgili hiçbir paylaşım yapmaması ve kutlama yemeğine katılmamasının arkasında ise oyuncunun karakterinden duyduğu memnuniyetsizlik ve karakteri derinleştirmek istemesine rağmen karşılık alamamaktan duyduğu rahatsızlığın olduğu belirtiliyor.

Öte yandan kulislerde konuşulan bir diğer bilgi ise, dizinin yaratıcısı olan Jason George'un, çekimler sırasındaki sert tavırları ve özellikle yönetmen Tolga Karaçelik'e maksadını aşan müdahalelerde bulunması nedeniyle 4 bölüm çekmeyi planlayan ünlü yönetmenin diziden bir bölüm erken ayrılmış olması. Karaçelik'in, birkaç gün önce Duvar gazetesinde yayınlanan röpörtajında "Senaryo süreci bol gelgitli ve biraz kanlı oldu açıkçası" ifadesini kullanması da bu iddiaları güçlendiriyor.

Her anlamda fiyasko olan bir proje oldu. Rezillikleriyle gündeme geliyor sadece. Olan Kıvanç'a oldu bu işle anılmasını hiç istemezdim.

Pek inandırıcı bulmadım. Meyve veren ağacı taşlarlar. Dizi o kadar başarıya kavuştu ki herkes meyvesini yeme peşinde. Dizi yayınlanmadan önce madem duyum almışlar kamuoyu ile paylaşsalardı. Dizi tuttu biz eksik kalmayalım peşinde hepsi.

Reactions: Angelica
Her anlamda fiyasko olan bir proje oldu. Rezillikleriyle gündeme geliyor sadece. Olan Kıvanç'a oldu bu işle anılmasını hiç istemezdim.

Bundan başka ne haberi çıktı ki dizinin
------

Banada öyle geldi ya

@kerem e dedim Özge'yi fragmanda zor gördüm o da karanlık bir sahneydi
İlk bölümünü izleyip çöpe attım. Özge'nin Ö'sü yok bu dizide. Yapımcıyla davalık olmuşlar diye duydum. Ne geldiyse başına Ay Yapım'la olan proje iğtal olduktan sonra geldi. Sadece o değil Meriç Aral ve diğer oyuncular da bekleneni veremedi. En büyük hayal kırıklığı ise Tolga Karaçelik oldu maalesef.

Neyse Özge'nin ahı tuttu zaten, diziyi gömen gömene. O yüzden içim rahat.

Dizi gömülse ne olacak Netflix'in uluslararası alanda en çok izlenen işlerinden biri olmuş bile.
Özge de antipatik karakteri vasat şekilde oynayıp eleştiri topladığıyla kaldı.

Dizi gömülse ne olacak Netflix'in uluslararası alanda en çok izlenen işlerinden biri olmuş bile.
Yapımcıyla mahkemelik olmuşlar diyolar

Dİğer diziyi izledin mi? night'i
Ortalama 1 bölümü 3.5m-4m arası yani
Yada ilk bölüm 10m izlendi. 10milyon saat diyelim düz. Bu başari mi

Reactions: kerem and Aserat
En çok izlenen olması dizinin kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor ama. Sadece Özge değil Kıvanç hariç bütün kadro Amerika'daki diyaloglar yüzünden silik kalmış. Kıvanç dahi zorla oynamış gibi.

Dİğer diziyi izledin mi? night'i

Ortalama 1 bölümü 3.5m-4m arası yani
Yada ilk bölüm 10m izlendi. 10milyon saat diyelim düz. Bu başari mi
Night?

Reactions: Forumdash
Bunun bağlantılı oldugu dizi
in to the night

Reactions: kerem