- Reaksiyon puanı
- 34,683
- Puanı
- 1,061
Yasli kurt olmak iyidir, bazen..Baya yaşlıymıssın sen 😱
Bu arada kızma ama ben senin parlak olduğunu düşünüyorum 😉
Yasli kurt olmak iyidir, bazen..Baya yaşlıymıssın sen 😱
Bu arada kızma ama ben senin parlak olduğunu düşünüyorum 😉
Bazen mi parlaksin yani 😱Yasli kurt olmak iyidir, bazen..
Parlak nedir bilmiyorum, ilk kez bu forumda duydum.Bazen mi parlaksin yani 😱
Alttaki resim gözüküyormu bilmiyorum ama bu çocuk tam anlamiyla @Çiğdem- in lügatinde parlakParlak nedir bilmiyorum, ilk kez bu forumda duydum.
Ben yasli kurt icin "bazen" demek istemistim. 😉
Anladim. Gerek duymuyorum parlak olmaya.Alttaki resim gözüküyormu bilmiyorum ama bu çocuk tam anlamiyla @Çiğdem- in lügatinde parlak
Anladim bende duymam ama misal forumdaki bütün kizlar parlakciAnladim. Gerek duymuyorum parlak olmaya.
Olsunlar, bize ne fayda ki? Sanal alemde aramiyorsundur insallah sevdigini.Anladim bende duymam ama misal forumdaki bütün kizlar parlakci
Hayir tabiki ben @Çiğdem- degilimOlsunlar, bize ne fayda ki? Sanal alemde aramiyorsundur insallah sevdigini.
Abilerin abisidir kendisi. Bende yeri apayrıdır. Onunla konuşmak beni her zaman rahatlatmıştır.
Ayrıca kendisi göründüğü gibi ciddi değildir kesinlikle komik yanlarını saklıyor herkesten.
Onu ne kadar sevdiğimi söylememe gerek yok, o biliyor iyi ki tanımışım seni Ömer abi.
Doğrudur.Göründüğü kadar ciddi değildir
3 bölümlük bir şey. Suit mi Suits mi emin değilim.aklıma geldi şimdi ilk yabancı dizisi Suit dizisidir @Yakamoz-Asi umarım doğru hatırlamışımdır
Aa insan bir tebrik eder s harfine mi takıldın sadeceEyvallah dostum.
Doğrudur.
3 bölümlük bir şey. Suit mi Suits mi emin değilim.
Tebrikler.Aa insan bir tebrik eder s harfine mi takıldın sadece
44'444 mesaj diye not geçelim.
Sen demek ondan teşekkür ettin44'444 mesaj diye not geçelim.
Sen demek ondan teşekkür ettin
Pek anlam verememiştim.
Bende sonra birşeyler yazarım
Evet o tarihçene bakmıştım önceden hani Enler listesinde tanimak istediğim bir üye dediğim zaman 55,555 yaparsan ve buralardaysam hatırlatırım yineE yani tesekkür etmem gerek.
Benim Tarihceme buradan ulasabilirsin;
https://fav10.net/forum/threads/yakamoz-asi.188701/page-5#post-1597189
Anladıgım kadarıyla eskiden beğenilemiyormuş mesajlarBurada begeni butonu da yok :5: herkese cok tesekkürler
Evet o tarihçene bakmıştım önceden hani Enler listesinde tanimak istediğim bir üye dediğim zaman 55,555 yaparsan ve buralardaysam hatırlatırım yine
Bende birseyler yazarim demistimde daha henüz çok bilgiye sahip değilim ama ben illaki bulurum yazacak birşeyler
profilindede çok yazılarını siliyorsun
Anladıgım kadarıyla eskiden beğenilemiyormuş mesajlar