FF Yakamoz-Asi

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1420754487536.jpeg
    uploadfromtaptalk1420754487536.jpeg
    10.8 KB · Hit: 489
Abilerin abisidir kendisi. Bende yeri apayrıdır. Onunla konuşmak beni her zaman rahatlatmıştır.

Ayrıca kendisi göründüğü gibi ciddi değildir kesinlikle komik yanlarını saklıyor herkesten. :A

Onu ne kadar sevdiğimi söylememe gerek yok, o biliyor iyi ki tanımışım seni Ömer abi.

Abilerin abisidir kendisi. Bende yeri apayrıdır. Onunla konuşmak beni her zaman rahatlatmıştır.

Ayrıca kendisi göründüğü gibi ciddi değildir kesinlikle komik yanlarını saklıyor herkesten. :A

Onu ne kadar sevdiğimi söylememe gerek yok, o biliyor iyi ki tanımışım seni Ömer abi.

Eyvallah dostum. :D
Göründüğü kadar ciddi değildir :A
Doğrudur. :A
aklıma geldi şimdi ilk yabancı dizisi Suit dizisidir :D @Yakamoz-Asi umarım doğru hatırlamışımdır :)
3 bölümlük bir şey. :X Suit mi Suits mi emin değilim. :D

E yani tesekkür etmem gerek. :A
Benim Tarihceme buradan ulasabilirsin;

https://fav10.net/forum/threads/yakamoz-asi.188701/page-5#post-1597189
Evet o tarihçene bakmıştım önceden hani Enler listesinde tanimak istediğim bir üye dediğim zaman :D 55,555 yaparsan ve buralardaysam hatırlatırım yine :)
Bende birseyler yazarim demistimde daha henüz çok bilgiye sahip değilim :D ama ben illaki bulurum yazacak birşeyler :D
profilindede çok yazılarını siliyorsun :D

Burada begeni butonu da yok :5: herkese cok tesekkürler :)
Anladıgım kadarıyla eskiden beğenilemiyormuş mesajlar :D

Evet o tarihçene bakmıştım önceden hani Enler listesinde tanimak istediğim bir üye dediğim zaman :D 55,555 yaparsan ve buralardaysam hatırlatırım yine :)
Bende birseyler yazarim demistimde daha henüz çok bilgiye sahip değilim :D ama ben illaki bulurum yazacak birşeyler :D
profilindede çok yazılarını siliyorsun :D

Anladıgım kadarıyla eskiden beğenilemiyormuş mesajlar :D

55'555'e kadar baya bir zaman gecer. Olur mu orasi muamma. :D
Bulursun sen bulursun. :F
Eskiden forumun bu kisminda bir sey begenilmiyordu dogrudur. :A
Profilim evim gibidir, temiz tutarim. :F