Yakında Favori üyeliğe beklediğim Editör![]()
Atılmak öyle kolay olmuyor. 2 ay yatma izni veriyolar
Fazla kalmadi aga.. bu hafta bir konu bile acmadim daha. Ve istek sifir. Zamanda yok.. Agustos'ta atiliriz..
Atılmak öyle kolay olmuyor. 2 ay yatma izni veriyolar![]()
![]()
gerek açtığı konular gerekse yaptığı yorumlarla forum için çok değerli bi isim sevdiğim saydığım dostum
bence admin seni bırakmaz aga önceki açtığın konulara saysın![]()
Çok sevdiğim bir üye ve sabah foruma girdiğimde online olan üye
Ben buna yorum yapmamis miyim?
FavoriForumum'da 2. Cevaa'dir kendileri. Durust ve guvenilir iyi birisidir ama ayni zamanda sapiktir. :GDG:
Sevdigim ve basarili buldugum meslektasimdir.![]()
yavaş biraz sapık ne demek
Aynen biraz sonra ben geliyorum ve sen çıktıktan sonra bende çıkıyorumYok yok yakin hissediyorum![]()
Eyvallah aga..
Valla öyle ama ha, ben giriyorum birkac yorum yapiyorum biraz sonra ilk gelenlerden sen oluyorsun![]()
böyle bir yorum bekliyordum acikcasi
![]()
Sakasina diyor aga takiliyor 😉
Aynen biraz sonra ben geliyorum ve sen çıktıktan sonra bende çıkıyorum
yavaş biraz sapık ne demek
böyle bir yorum bekliyordum acikcasi
![]()
Hem okuyo, hem iş yapıyor, ama ona rağmen en aktif üye. Garip bi şey![]()
Kendisini zamanla tanıdıkça ne kadar iyi bir insan olduğunu anladım. Kendisine abi demek hoşuma gidiyor.
Forumda ki ilk aylarımda yaşça benden küçük sanıyorum sonradan benden 8 yaş büyük olduğunu öğrenince şok geçirdim.
Ayrıca son 2 , 3 aydır heyecanının bittiğini düşünüyorum her hafta bir sürü konu açıp , mesaj yazma rekoru olan ve de birçok inceleme yapan üyeden eser kalmadı umarım bir an önce eskisi gibi yine çok konu mesaj ve inceleme yaparsın. @Yakamoz-Asi
Yakamoz-Asi post: 1387097' Alıntı:Mesaj sayisi bakimindan dün 20. az önce ise 19. siraya yükselen Editör.![]()
XanTier post: 1387104' Alıntı:Yine farkı açıyosun kapatmayı biliriz yine 😎