Yakında Favori üyeliğe beklediğim Editör
Atılmak öyle kolay olmuyor. 2 ay yatma izni veriyolar
Fazla kalmadi aga.. bu hafta bir konu bile acmadim daha. Ve istek sifir. Zamanda yok.. Agustos'ta atiliriz..
Atılmak öyle kolay olmuyor. 2 ay yatma izni veriyolar
gerek açtığı konular gerekse yaptığı yorumlarla forum için çok değerli bi isim sevdiğim saydığım dostum
bence admin seni bırakmaz aga önceki açtığın konulara saysın
Çok sevdiğim bir üye ve sabah foruma girdiğimde online olan üye
Ben buna yorum yapmamis miyim?
FavoriForumum'da 2. Cevaa'dir kendileri. Durust ve guvenilir iyi birisidir ama ayni zamanda sapiktir. :GDG:
Sevdigim ve basarili buldugum meslektasimdir.
yavaş biraz sapık ne demek
Aynen biraz sonra ben geliyorum ve sen çıktıktan sonra bende çıkıyorumYok yok yakin hissediyorum
Eyvallah aga..
Valla öyle ama ha, ben giriyorum birkac yorum yapiyorum biraz sonra ilk gelenlerden sen oluyorsun
böyle bir yorum bekliyordum acikcasi
Sakasina diyor aga takiliyor 😉
Aynen biraz sonra ben geliyorum ve sen çıktıktan sonra bende çıkıyorum
yavaş biraz sapık ne demek
böyle bir yorum bekliyordum acikcasi
Hem okuyo, hem iş yapıyor, ama ona rağmen en aktif üye. Garip bi şey
Kendisini zamanla tanıdıkça ne kadar iyi bir insan olduğunu anladım. Kendisine abi demek hoşuma gidiyor.
Forumda ki ilk aylarımda yaşça benden küçük sanıyorum sonradan benden 8 yaş büyük olduğunu öğrenince şok geçirdim.
Ayrıca son 2 , 3 aydır heyecanının bittiğini düşünüyorum her hafta bir sürü konu açıp , mesaj yazma rekoru olan ve de birçok inceleme yapan üyeden eser kalmadı umarım bir an önce eskisi gibi yine çok konu mesaj ve inceleme yaparsın. @Yakamoz-Asi
Yakamoz-Asi post: 1387097' Alıntı:Mesaj sayisi bakimindan dün 20. az önce ise 19. siraya yükselen Editör.
XanTier post: 1387104' Alıntı:Yine farkı açıyosun kapatmayı biliriz yine 😎