YABANCI - 3.Bölüm

yaş geldi gözümden yaa tövbe estafurullah ozaman sandalyeye @mrt-06 yı bağlıyoruz bende kurutluyorum kendini feda ettiğin için benim için çok tşşk atacanım
Atacanım zavallım yeşilçam oyuncuları gibi dışarıda kalmış sefalet sürüyor haliyle her role bürünür

Ne sandalyesi yahu. Bu Deniz manyağı nasıl fanteziler düşünüyor.
Çiğdem üç bölümdür sandalyeye bağlı

Ne sandalyesi yahu. Bu Deniz manyağı nasıl fanteziler düşünüyor.
Atacanım zavallım yeşilçam oyuncuları gibi dışarıda kalmış sefalet sürüyor haliyle her role bürünür

Çiğdem üç bölümdür sandalyeye bağlı
hahahahah kaç bölümdür sandalyede bağlı oturuyorum artık sandalyeye seni bağlıcaz mrt-06 sonrasında ne olucak ben duymak istemiyorum vlla sana başarılar

Ayol Kaan seni dövüyor sandalyelere bağlıyor, tuvaletini yapmana izin vermiyor, yemek vermiyor ama senin aklın hala @Bully in kaslı kollarinda baklavasında

Canım benim sen hele kurtul ordan kendine ne Kaanlar bulursun

Sen vampir Günlüklerindeki katrina gibi olursun bence sende o ışık var hoş o sonda ölüyordu ama sen yaşarsin dimi @denizz19

Her şeye hazır olmalıyız

Tecavüz edilecek Çiğdeme.

Ne ne nas nası nasıl yağni şimdi benim her şeyim biriciğim gün yüzü görmemiş garip çiçek kız @Çiğdem- hunharca öldürülecek mi

Aa töbe töbe.
Ondan dolayi mı ölcek
Tecavüzden bir çocuk düşecek karnına anası babası aldır o çocuğu diyecekler o takdiri ilahi diyecek

Ne ne nas nası nasıl yağni şimdi benim her şeyim biriciğim gün yüzü görmemiş garip çiçek kız @Çiğdem- hunharca öldürülecek mi

Aa töbe töbe.
Ondan dolayi mı ölcek
sen onalra bakma cnm ben kendim istifa ettim zaten kenar mahalle dizilerine gelerek kariyerime yakışmayan birşey yapmıştım bana hollowod yapımlarından teklifler varken burda ne işim vardı benim @denizz19 napıyorsa yapsın artık düşüş kaçınılmaz

Çıkmak istiyor musun son kararın mı?

@denizz19 prensip olarak tecavüz sahnelerinde oynamıyorum.
Ay adım tecavüzcüye çıkacak bir de dizi zaten reyting alıyor ne gerek var şu anda tecavüz sahnesine.

Bak reyting rekorları kıracak tecavüz sahnesi bırakma.
@denizz19

Anladım kız

Ama anlaşman nolacak @denizz19 la 😱