YABANCI - 3.Bölüm

yaş geldi gözümden yaa tövbe estafurullah ozaman sandalyeye @mrt-06 yı bağlıyoruz bende kurutluyorum kendini feda ettiğin için benim için çok tşşk atacanım :A:A:A
:A Atacanım zavallım yeşilçam oyuncuları gibi dışarıda kalmış sefalet sürüyor haliyle her role bürünür :F

Ne sandalyesi yahu. Bu Deniz manyağı nasıl fanteziler düşünüyor. :F
Çiğdem üç bölümdür sandalyeye bağlı :F

Ne sandalyesi yahu. Bu Deniz manyağı nasıl fanteziler düşünüyor. :F
:A Atacanım zavallım yeşilçam oyuncuları gibi dışarıda kalmış sefalet sürüyor haliyle her role bürünür :F

Çiğdem üç bölümdür sandalyeye bağlı :F
hahahahah kaç bölümdür sandalyede bağlı oturuyorum artık sandalyeye seni bağlıcaz mrt-06 sonrasında ne olucak ben duymak istemiyorum vlla sana başarılar :F:F:F

hahahah tatlım bu @denizz19 da onu düşünücek incelik nerede:F
@dizi kolik

ayy ayrıca sen kurban ol bana bee @Bully [emoji14]pp:[emoji14]pp:[emoji14]pp:

konuk oyuncu anlaşması yaparken demiştim ben yavas yavas başrolu kaparım diye önce @dizi kolik i @Bully un kardeşi yapıp devreden çıkardık @vadikızı başrol dururken gidip zibidi @EFE UYSAL yatağa atarak ekmeğime yağ sürdü:F
onuda öyle devreden çıkarık ayy şimdi başrolde kaanda herşey bana kalmış durumda:A
Ayol Kaan seni dövüyor sandalyelere bağlıyor, tuvaletini yapmana izin vermiyor, yemek vermiyor ama senin aklın hala @Bully in kaslı kollarinda baklavasında :F

Canım benim sen hele kurtul ordan kendine ne Kaanlar bulursun :A
Sen vampir Günlüklerindeki katrina gibi olursun bence sende o ışık var hoş o sonda ölüyordu ama sen yaşarsin dimi @denizz19 :)

Ayol Kaan seni dövüyor sandalyelere bağlıyor, tuvaletini yapmana izin vermiyor, yemek vermiyor ama senin aklın hala @Bully in kaslı kollarinda baklavasında :F

Sen vampir Günlüklerindeki katrina gibi olursun bence sende o ışık var hoş o sonda ölüyordu ama sen yaşarsin dimi @denizz19 :)
Her şeye hazır olmalıyız :F

Tecavüz edilecek Çiğdeme. :F

Ne ne nas nası nasıl yağni şimdi benim her şeyim biriciğim gün yüzü görmemiş garip çiçek kız @Çiğdem- hunharca öldürülecek mi :T :T

Aa töbe töbe.
Ondan dolayi mı ölcek :(
Tecavüzden bir çocuk düşecek karnına anası babası aldır o çocuğu diyecekler o takdiri ilahi diyecek :F

Ne ne nas nası nasıl yağni şimdi benim her şeyim biriciğim gün yüzü görmemiş garip çiçek kız @Çiğdem- hunharca öldürülecek mi :T :T

Aa töbe töbe.
Ondan dolayi mı ölcek :(
sen onalra bakma cnm ben kendim istifa ettim zaten kenar mahalle dizilerine gelerek kariyerime yakışmayan birşey yapmıştım bana hollowod yapımlarından teklifler varken burda ne işim vardı benim @denizz19 napıyorsa yapsın artık düşüş kaçınılmaz:A:A:A

sen onalra bakma cnm ben kendim istifa ettim zaten kenar mahalle dizilerine gelerek kariyerime yakışmayan birşey yapmıştım bana hollowod yapımlarından teklifler varken burda ne işim vardı benim @denizz19 napıyorsa yapsın artık düşüş kaçınılmaz:A:A:A
Çıkmak istiyor musun son kararın mı?

@denizz19 prensip olarak tecavüz sahnelerinde oynamıyorum. :F Ay adım tecavüzcüye çıkacak bir de dizi zaten reyting alıyor ne gerek var şu anda tecavüz sahnesine. :F

Bak reyting rekorları kıracak tecavüz sahnesi bırakma. :A @denizz19

Anladım kız :)

Ama anlaşman nolacak @denizz19 la 😱