dizide önemsiz bir karaktersin kız başrolu bırakmıs yan oyuncuya gidiyorKim zibidi lan totoşşşş.
dizide önemsiz bir karaktersin kız başrolu bırakmıs yan oyuncuya gidiyorKim zibidi lan totoşşşş.
Şimdi önemli hale dönüştüm sen hala ortalıkta yoksun sümüklü cadı anca konuşmayı bilirsin.dizide önemsiz bir karaktersin kız başrolu bırakmıs yan oyuncuya gidiyor
Sen bakma Çikoya bali yapıştırmış Kaan sandalyeye kalktığında ki kalkamayacak eteği cırt diye yırtılacakŞimdi önemli hale dönüştüm sen hala ortalıkta yoksun sümüklü cadı anca konuşmayı bilirsin.
aaaa acilen yayınan kaldırılmalı bu diziSen bakma Çikoya bali yapıştırmış Kaan sandalyeye kalktığında ki kalkamayacak eteği cırt diye yırtılacak
Yatakta bikinide yırtılıyo.aaaa acilen yayınan kaldırılmalı bu dizi
ayy şu diziye eleştiri yapta cnm @denizz19 diziyi bitirsin bizde kurtulalım tek kurtuluş umudumuz sensin vllaTövbe estağfurullah diyecem kızacaksın. Sahnelerin sonlarında çok cesur yerler var, Melek ortalığı karıştırmış.
Yatakta bikininde yırtılıyo.ayy şu diziye eleştiri yapta cnm @denizz19 diziyi bitirsin bizde kurtulalım tek kurtuluş umudumuz sensin vlla
Varsa var oyuncularımız rahatsız olmuyor da sen niye oluyorsun sen izlemene bak keyifleTövbe estağfurullah diyecem kızacaksın. Sahnelerin sonlarında çok cesur yerler var, Melek ortalığı karıştırmış.
Senin görüşündür diyecek bir şey yok diye bir şey demiyorum Aseratçım@denizz19, şu ana kadar mesajıma cevap vermen ve beni kıskançlıkla suçlaman gerekmiyor muydu? Yoksa çok doğru noktalara parmak bastığım için yazacak bir şey bulamadın mı?
Daha sana tecavüz sahnesi olacak nereye gidiyonayy şu diziye eleştiri yapta cnm @denizz19 diziyi bitirsin bizde kurtulalım tek kurtuluş umudumuz sensin vlla
Böyle Total oyunları yapmaya devam edersen dizin yayından kaldırılır, benden söylemesi.Varsa var oyuncularımız rahatsız olmuyor da sen niye oluyorsun sen izlemene bak keyifle
Senin görüşündür diyecek bir şey yok diye bir şey demiyorum Aseratçım
Daha sana tecavüz sahnesi olacak nereye gidiyon
Ahaha. Şimdi o kadar adam para kazanıyor bu diziden kıyamam size en kötü ahlak polisini ararız sete göndeririz.ayy şu diziye eleştiri yapta cnm @denizz19 diziyi bitirsin bizde kurtulalım tek kurtuluş umudumuz sensin vlla
Sevişmenin neresi total ne demiş Aysel Gürel savaşma sevişBöyle Total oyunları yapmaya devam edersen dizin yayından kaldırılır, benden söylemesi.
Bu dizi bize ne vaat ediyor? Karakterlerin ikide bir sevişmesini mi?Sevişmenin neresi total ne demiş Aysel Gürel savaşma seviş
Ahaha. Şimdi o kadar adam para kazanıyor bu diziden kıyamam size en kötü ahlak polisini ararız sete göndeririz.
ayy baksana şuna neler pilanlıyormuş ahlak polisinden 4-5 ekip gönder çabukVarsa var oyuncularımız rahatsız olmuyor da sen niye oluyorsun sen izlemene bak keyifle
Senin görüşündür diyecek bir şey yok diye bir şey demiyorum Aseratçım
Daha sana tecavüz sahnesi olacak nereye gidiyon
Kaan Çiğdem yatak sonra.....ayy baksana şuna neler pilanlıyormuş ahlak polisinden 4-5 ekip gönder çabuk