İkide bir sevişme derken ilk kez bu bölümde sevişme oldu yalan dolan hallere bürünmeBu dizi bize ne vaat ediyor? Karakterlerin ikide bir sevişmesini mi?
Kabul eder mi acaba çiğdeme bunu yapmayı biliyorsun çirkinin teki
Yorumlara bakılırsa ilerleyen bölümlerde bunu adet haline getireceksin ama.İkide bir sevişme derken ilk kez bu bölümde sevişme oldu yalan dolan hallere bürünme
Çok çirkin zaten Çiğdem sümüklü hiç kimse istemez sen kura yap.İkide bir sevişme derken ilk kez bu bölümde sevişme oldu yalan dolan hallere bürünme
Sen yorumlara ne bakıyorsun ben ters köşe yapmaya bayılırımYorumlara bakılırsa ilerleyen bölümlerde bunu adet haline getireceksin ama.
pompy çıktıÇok çirkin zaten Çiğdem sümüklü hiç kimse istemez sen kura yap.
@pompy reyiz kesinlikle sana yakışır.Sen yorumlara ne bakıyorsun ben ters köşe yapmaya bayılırım
pompy çıktı
aaa istifa ediyorum ben beee al dizinide
O zaman gelecek hafta ölüyorsunaaa istifa ediyorum ben beee al dizinide
Bana laf atarken iyiydi.aaa istifa ediyorum ben beee al dizinide
ayy ölürüm bee senin eline düşmektense ölürüz daha iyiO zaman gelecek hafta ölüyorsun
senin durumun iyi sayılırdı ama aynı şeymi beeeBana laf atarken iyiydi.
Sana kıyamam benayy ölürüm bee senin eline düşmektense ölürüz daha iyi
Ayyy kıyamam kuzuma.ayy ölürüm bee senin eline düşmektense ölürüz daha iyi
senin durumun iyi sayılırdı ama aynı şeymi beee
Çiğdem'in yerine diziye ben gireyim mi haha.O zaman gelecek hafta ölüyorsun
Tecavüze uğramayı kabul ediyorsan tabi neden olmasınÇiğdem'in yerine diziye ben gireyim mi haha.
Olmaz benim Türkan Şoray kurallarım var. En fazla el ele tutuşuruz.Tecavüze uğramayı kabul ediyorsan tabi neden olmasın
Tecavüze uğramayı kabul ediyorsan tabi neden olmasın
ayyyy bittim vlla kırıze girdim siz devam edin yarım saat kendime gelemem ben hahahahÇiğdem'in yerine diziye ben gireyim mi haha.
Tecavüzü sen istedin herşeye burnunu sokarsan.ayyyy bittim vlla kırıze girdim siz devam edin yarım saat kendime gelemem ben hahahah
Sen gelme ulanOlmaz benim Türkan Şoray kurallarım var. En fazla el ele tutuşuruz.
İnşallah çıkamazsınayyyy bittim vlla kırıze girdim siz devam edin yarım saat kendime gelemem ben hahahah
yaş geldi gözümden yaa tövbe estafurullah ozaman sandalyeye @mrt-06 yı bağlıyoruz bende kurutluyorum kendini feda ettiğin için benim için çok tşşk atacanımSen gelme ulan
İnşallah çıkamazsın
Ne sandalyesi yahu. Bu Deniz manyağı nasıl fanteziler düşünüyor.yaş geldi gözümden yaa tövbe estafurullah ozaman sandalyeye @mrt-06 yı bağlıyoruz bende kurutluyorum kendini feda ettiğin için benim için çok tşşk atacanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?