YABANCI - 3.Bölüm

Tövbe estağfurullah diyecem kızacaksın. :A Sahnelerin sonlarında çok cesur yerler var, Melek ortalığı karıştırmış. :F

@denizz19, şu ana kadar mesajıma cevap vermen ve beni kıskançlıkla suçlaman gerekmiyor muydu? Yoksa çok doğru noktalara parmak bastığım için yazacak bir şey bulamadın mı? :bhr:

Tövbe estağfurullah diyecem kızacaksın. :A Sahnelerin sonlarında çok cesur yerler var, Melek ortalığı karıştırmış. :F
Varsa var oyuncularımız rahatsız olmuyor da sen niye oluyorsun sen izlemene bak keyifle :F

@denizz19, şu ana kadar mesajıma cevap vermen ve beni kıskançlıkla suçlaman gerekmiyor muydu? Yoksa çok doğru noktalara parmak bastığım için yazacak bir şey bulamadın mı? :bhr:
Senin görüşündür diyecek bir şey yok diye bir şey demiyorum Aseratçım :A

ayy şu diziye eleştiri yapta cnm @denizz19 diziyi bitirsin bizde kurtulalım tek kurtuluş umudumuz sensin vlla :F:F:F
Daha sana tecavüz sahnesi olacak nereye gidiyon :F

Varsa var oyuncularımız rahatsız olmuyor da sen niye oluyorsun sen izlemene bak keyifle :F

Böyle Total oyunları yapmaya devam edersen dizin yayından kaldırılır, benden söylemesi. :A

Ahaha. :F Şimdi o kadar adam para kazanıyor bu diziden kıyamam size en kötü ahlak polisini ararız sete göndeririz. :F

ayy baksana şuna neler pilanlıyormuş ahlak polisinden 4-5 ekip gönder çabuk :F:F:F