YABANCI - 2. Bölüm | Olay Dizi

Kaan'ın bu halleri gelip geçici belki sen değiştirirsin Kaan'ı

Gerçekten ama Bully'nin canlandırdığı karakter karizma

Çiğdem'i birkaç bölüme öldürmeyi düşünüyorum çok kaldı dizide

@Çiğdem-'cim var.

@dizi kolik Kaanı istiyor belliki
@Nisa var. Helal süt emmis , alımlı, bakımlı, dinine sahip çıkıyor, zeki , yetenekli, hamarat, 90-60-90 vücut ebatli, uzun ve ince, mankenlere taş çıkartan fizikli, eline erkek eli değmemiş, görgülü ve terbiyeli, ahlaksız seylerden kaçınır, daima haklının yanındadır, güzel, seksi, bir sürü dövüş dalı biliyor yani seni koruyabilir.....

Yani kısaca @denizz19 @Çiğdem- bu diziye NİSA gelsin ve EFEnin partneri olsun

hiçç boşuna heveslenme tatlım kaan terciğini çoktan yapmış beni alıkoyuyor yani ben çocuğu kapmısım siz efeleri paylasın

Ayy o Nisa gelmesin benim dizime zaten bir tane çırpı bacak var bir de onu çekemem hem o zaman harp çıkar dimi @Çiğdem-
anladın sen

hiçç boşuna heveslenme tatlım kaan terciğini çoktan yapmış beni alıkoyuyor yani ben çocuğu kapmısım siz efeleri paylasın
Ayyy neyini kapmışsın kız Kaan'ın ruh hastası iki elini bağladı diye senin mi oldu sandın

evettt diğer kızları basından gönderiyor beni tutuyor ben başrol olmusum yani onlar efeleri paylassın

Evet @Bully benim sayemde değişen biri olabilir.
Güzelliğime, hırçınlığıma ve sözümü esirgemeyişimin büyüsüne kapılıp kendisinden etkilenmem için büyük bir değişime girse çokta güzel olur.
Tabi çevresindeki diğer herkese kaşı cinsiyet ayırt etmeksizin kaba saba davranabilir.

evettt diğer kızları basından gönderiyor beni tutuyor ben başrol olmusum yani onlar efeleri paylassın
Böyle bir açılımda anca senden beklenirdi zekanı yerim senin

Senaristin işine karışmayın MahinurErgun dizimin senaryosunu vermemi istedi yeni sezonda yayınlayalım diye

Lo @Nisa Cigdemle düşman olsun bence

Patlama yaşarız burda süper olur

Entrika cevirsinler birbirlerine

Ay bak ya, Çiğdem hiç yakışıyor mu sana benim kısmetimden nasiplenmeye çalışmak. Ayıp ayıp.
Hem daha senin ismin bile geçmedi canım.

Lo @Nisa Cigdemle düşman olsun bence

Patlama yaşarız burda süper olur

Entrika cevirsinler birbirlerine
Dizimin entrikaya ihtiyacı yok gayet güzel ilerliyor

Ay bak ya, Çiğdem hiç yakışıyor mu sana benim kısmetimden nasiplenmeye çalışmak. Ayıp ayıp.
Sen ne bakıyon ona başrollük dizisi yayından kaldırıldı buraya yamanmaya çalışıyor

varlığım vardı bu bölümde o tutuklu kız benim kaan sizi gönderiyor beni alıkoyuyor neden beni seçmiş çocuk 3.bölümde kendimide göstericem

Dur bakalım konumuzun ucu açık kolay tıkanmaz gibi olur da tıkanırsa Çiğdem'i uçurumdan atarım
Hahaha

Dolaba da sokabilirsin bence valla özledim dolaba @destere yle @Çiğdem- in girmelerini

Bi ara full dolap vardi senaryolarda ne güzeldi

En olmadi dolaba sokup dolabi ucurumdan atarsin ama dolap olmali

[HASHTAG]#FarkiDolap[/HASHTAG]