Bu ne la.@Çiğdem- in partneri ilk kez FavoriForumum farkıyla @dizi kolik @Bully @cookies @EFE UYSAL @vadikızı ve diğerleri
Bu ne la.@Çiğdem- in partneri ilk kez FavoriForumum farkıyla @dizi kolik @Bully @cookies @EFE UYSAL @vadikızı ve diğerleri
Ay @denizz19 kaldır şunu valla bak midem kalktı.
dizideki @Bully bu bence çünkü karakteri böyle birşeyi gösteriyor@Çiğdem- in partneri ilk kez FavoriForumum farkıyla @dizi kolik @Bully @cookies @EFE UYSAL @vadikızı ve diğerleri
Ben başrol olmadığım için kardeşim.
Çiğdem aşk olsun, ben bile sana layık görmedim sen mi bana layık görüyorsun
Hadi Esra saçını başını yol şu Çiğdem'inÇiğdem aşk olsun, ben bile sana layık görmedim sen mi bana layık görüyorsunValla güceniyorum bak.
Ne başroller gördüm bu stresi kaldıramayarak ölen, ne yan roller gördüm canıyla disiyle sabırla basrol oldular....Ben başrol olmadığım için kardeşim.
Bakıcaz bakalım.Ne başroller gördüm bu stresi kaldıramayarak ölen, ne yan roller gördüm canıyla disiyle sabırla basrol oldular....
Bilmiyorum @denizz19 un aklinda ne var ama @Harunn60 veya @Harunnn60 basrol olcak gibi bi hava var sende ona yakin olursan basrol kadar olursun bence
ayoll burada kaana laf etmek istedim ben aslında dizideki akrakterine uyan bir tip olmuşÇiğdem aşk olsun, ben bile sana layık görmedim sen mi bana layık görüyorsunValla güceniyorum bak.
Merak etme ne yan roller gördüm basrollerden daha sevildilerBakıcaz bakalım.
İnşallah öyle olur.Merak etme ne yan roller gördüm basrollerden daha sevildiler
Yani sen ve partnerin Çiğdem- dizi kolik- vadikizi - Bully- Harun aşk 5 genini gecebilir 😉
Yaz @dizi kolik - 150.000 TL 😎Evet şimdi dizi oyuncularımızın maaşları ekrana yansıyacak hazır mısınız @dizi kolik @vadikızı @Çiğdem- @Bully @EFE UYSAL
Aminİnşallah öyle olur.
Sondaki 4 sıfırı sil ve 10 sıfır getir benceYaz @dizi kolik - 150.000 TL 😎
Canısı kıskanıyorsun bence konuyu coşturmama gerek yok tersine az önce kimse yazmıyordu ben çıktım forumdan geldim millet yazışıyorduOff Deniz, sen de millete bir rahat vermedin. Hala konunu coşturma derdindesin.@denizz19
Azmış la yükselt biraz.@Bully yani Kaan'ın aldığı ücret 30 bin TL
@dizi kolik aldığı ücret 25 bin TL
@EFE UYSAL 22 bin TL
@vadikızı 26 bin TL
@Çiğdem- aldığı ücret ekmek parası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?