Tamam Deniz beycim durum nedir beni arayacaktınız.Senarist benim istediğim gibi sokarım herkesi
Tamam Deniz beycim durum nedir beni arayacaktınız.Senarist benim istediğim gibi sokarım herkesi
hayır efendim intihar etmiyorum etmicemdeeeKız sen daha intihar etmedin mi?Allah canını almasın.
Dizimizin reytinge ihtiyacı varhayır efendim intihar etmiyorum etmicemdeee
@denizz19 aşk olsun sanada daha ilk bölümden sonra harcıyorsun beni
Çok saol Deniz beycim.Diziye aldım seni de
Düşüneceğiz Esracım
Hayır ban gayet zarif ama aynı zamanda kötü, asil, güzel ve ilk bakışta @Bully'nin hoşlanacağı ama duygularından Melek ölene kadar kaçacağı biri olacağım.Senide Meleki hiç bırakmayan her gün pataklayan kıza kabadayılık eden @Bully'den koruyan Meleki Bully'yi seven psikopat biri olarak gir.
Ay yok kız şaka yapıyorum.hayır efendim intihar etmiyorum etmicemdeee
@denizz19 aşk olsun sanada daha ilk bölümden sonra harcıyorsun beni
ne ben rating getirmedim be aşk olsun sana o bonus saçlarınıDizimizin reytinge ihtiyacı varama ölmeyeceksinşaka yapıyorum tabibenim dizi AB dizi
Hayır ban gayet zarif ama aynı zamanda kötü, asil, güzel ve ilk bakışta @Bully'nin hoşlanacağı ama duygularından Melek ölene kadar kaçacağı biri olacağım.Di mi @denizz19?
Ay yok kız şaka yapıyorum.O zaman şöyle yapalım @denizz19Melek'e yeni partner gelsin, onlar yan hikayeleri oluştursun.Bizse başrol @Bully ile.
Bence sen de bana aşık ol iyice karışsın ortalık.
Ben en iyisi Melek ve Esraya aşık olayım ikiside beni sevmesin sarkıntılık yapayım.Bence sen de bana aşık ol iyice karışsın ortalık.Reyting rekorları kırarız.
Ben en iyisi Melek ve Esraya aşık olayım ikiside beni sevmesin sarkıntılık yapayım.Öylede olabilir.
Aaa delinin zoruna bak.Kız @dizi kolik sen ne cadı bir şey mişin öyle dağdan gelip bağdakini kovmaya çalışıyor.
Ama seni de dizimizde görmek isteriz tabii mesela Melek'in bana saplantılı derecede aşık arkadaşını canlandırabilirsin. Melek'le aramızı bozmak için her türlü kötülüğü yapmaktan çekinmeyecek Esra'yı oynayabilirsin.Tabii bakarsın sonradan ben de sana aşık olurum zaten bir psikopatlık var gibi Kaan'da.
Canım bana teklif eden Deniz'di.ne ben rating getirmedim be aşk olsun sana o bonus saçlarını
aldırma bana bak
ya sen gelir gelmez benim sevecem adama ne göz koyuyorsun ya
@Bully
@dizi kolik bu dizinin başrolu benim @denizz19 sana başka dizi yazsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?