YABANCI - 1. Bölüm | YENİ DİZİ -

Kız @dizi kolik sen ne cadı bir şey mişin öyle dağdan gelip bağdakini kovmaya çalışıyor. :F

Ama seni de dizimizde görmek isteriz tabii mesela Melek'in bana saplantılı derecede aşık arkadaşını canlandırabilirsin. Melek'le aramızı bozmak için her türlü kötülüğü yapmaktan çekinmeyecek Esra'yı oynayabilirsin. :F Tabii bakarsın sonradan ben de sana aşık olurum zaten bir psikopatlık var gibi Kaan'da. :F

Senide Meleki hiç bırakmayan her gün pataklayan kıza kabadayılık eden @Bully'den koruyan Meleki Bully'yi seven psikopat biri olarak gir.:A:A :F
Hayır ban gayet zarif ama aynı zamanda kötü, asil, güzel ve ilk bakışta @Bully'nin hoşlanacağı ama duygularından Melek ölene kadar kaçacağı biri olacağım. :noworry:Di mi @denizz19? :A

hayır efendim intihar etmiyorum etmicemdeee:F:F:F

@denizz19 aşk olsun sanada daha ilk bölümden sonra harcıyorsun beni
:T:
Ay yok kız şaka yapıyorum. :X O zaman şöyle yapalım @denizz19 :F Melek'e yeni partner gelsin, onlar yan hikayeleri oluştursun. :X Bizse başrol @Bully ile. :noworry:

Dizimizin reytinge ihtiyacı var :F ama ölmeyeceksin :A şaka yapıyorum tabi :A benim dizi AB dizi :D
ne ben rating getirmedim be aşk olsun sana o bonus saçlarını
aldırma bana bak:F:F:F:F:F:F

Hayır ban gayet zarif ama aynı zamanda kötü, asil, güzel ve ilk bakışta @Bully'nin hoşlanacağı ama duygularından Melek ölene kadar kaçacağı biri olacağım. :noworry:Di mi @denizz19? :A

Ay yok kız şaka yapıyorum. :X O zaman şöyle yapalım @denizz19 :F Melek'e yeni partner gelsin, onlar yan hikayeleri oluştursun. :X Bizse başrol @Bully ile. :noworry:
:F:F:Fya sen gelir gelmez benim sevecem adama ne göz koyuyorsun ya
@Bully :F:F:F

@dizi kolik bu dizinin başrolu benim @denizz19 sana başka dizi yazsın cnm:F:F:F:F

Kız @dizi kolik sen ne cadı bir şey mişin öyle dağdan gelip bağdakini kovmaya çalışıyor. :F

Ama seni de dizimizde görmek isteriz tabii mesela Melek'in bana saplantılı derecede aşık arkadaşını canlandırabilirsin. Melek'le aramızı bozmak için her türlü kötülüğü yapmaktan çekinmeyecek Esra'yı oynayabilirsin. :F Tabii bakarsın sonradan ben de sana aşık olurum zaten bir psikopatlık var gibi Kaan'da. :F
Aaa delinin zoruna bak. :X Senaryoyu kendisine göre çeviriyor. Bir de partnerim deyip bağrımıza bastık. :ppp:

@vadikızı bence sen tatlım yan hikayede bir erkek partner takviyesi ile çok iyi bir karakter olursun. Bana inan. :X

ne ben rating getirmedim be aşk olsun sana o bonus saçlarını
aldırma bana bak:F:F:F:F:F:F

:F:F:Fya sen gelir gelmez benim sevecem adama ne göz koyuyorsun ya
@Bully :F:F:F

@dizi kolik bu dizinin başrolu benim @denizz19 sana başka dizi yazsın cnm:F:F:F:F
Canım bana teklif eden Deniz'di. :X Benim de kriterlerim var malum. :noworry: Ay insan gel ayrılmayalım tamam sen başrol ol der, nasıl arkadaşsın sen? :F