hahaha öyle ama oralarda daha güvendeyiz bizKızım diğer diziler çökmüş reytinglerde 27 mesajda kalmışlar bak biz 100 mesaja geldikbence reytingli işi kaçırma
hahaha öyle ama oralarda daha güvendeyiz bizKızım diğer diziler çökmüş reytinglerde 27 mesajda kalmışlar bak biz 100 mesaja geldikbence reytingli işi kaçırma
Mikrop bekliyoruzOnu kullanmayacağım zaten poşet lafı geçince öyle aklıma geldi paylaşayım dedim.
Ama haftaya o albümden bir şarkı gelecek.
Ayy korkma kız ben gerekirse kendim diziye dahil olurumhahaha öyle ama oralarda daha güvendeyiz biz
hahaha tamam tamam iyi bir rolde 2.bölümde bekliyorum ozaman fazla mal göz çıkarmaz okadar başrol olmama rağmen gözüm doymuyor burdada yan roll kovalıyorumMikrop bekliyoruz
Ayy korkma kız ben gerekirse kendim diziye dahil olurum
Çünkü çok ünlü olmak istiyorsun.hahaha tamam tamam iyi bir rolde 2.bölümde bekliyorum ozaman fazla mal göz çıkarmaz okadar başrol olmama rağmen gözüm doymuyor burdada yan roll kovalıyorum
Bakalım seni yoktan vaz etmeye çalışacağızhahaha tamam tamam iyi bir rolde 2.bölümde bekliyorum ozaman fazla mal göz çıkarmaz okadar başrol olmama rağmen gözüm doymuyor burdada yan roll kovalıyorum
Biraz ilk bölüm olduğu için kısa tuttum evet önce kısa tutmak iyi izleyicimizi çekmek için TNS böyle seviyor
@vadikızı dizimiz senaryo gereği bu şekilde yani sana söylemiyoruz elbette karaktere laf ediyoruz
ayol ben başrolüm niye benden çok para veriyosun beKızım sevişme sahnesinde oyna Melekten daha çok para veririm sana korkma yastık falan kullanacağız
ayy bir şaka yapım dedim onuda yapamadık yahu şaka olaraktanSana demiyor zaten, karaktere diyor. Sadece senin adın verildi diye niye üstüne alınıyorsun ki?
Ben senarist kurbanıyım.Normalde çok kibar biriyimdir ama @denizz19 Kaan'ı kendi gibi ağzı bozuk yapmış.
Ben başrol olmadığım dizilerde rol almıyorum prensip olarak. Ayak üstü tekliflere de zaten kapalıyım.
VaşşşBen başrol olmadığım dizilerde rol almıyorum prensip olarak. Ayak üstü tekliflere de zaten kapalıyım.
Aynen öyle.
Leyla ile Mecnun misali Leylamızı öldürürüz ikinci başrol Leyla olarak gelirsinAynen öyle.Sen daha tanıyamamışsın galiba beni.
İş görüşmelerim için önce profilime mesaj bırakarak randevu almanız gerekiyor. Daha sonra ayrıntıları özelden konuşuruz. Ama dediğim gibi başrol olmadığım dizilerde rol almıyorum prensip olarak.
benimi öldürcen bee sennnLeyla ile Mecnun misali Leylamızı öldürürüz ikinci başrol Leyla olarak gelirsin
Ay yok hayatta geçemem başkasının yerine ben.Leyla ile Mecnun misali Leylamızı öldürürüz ikinci başrol Leyla olarak gelirsin
Yok seni öldürmem uçuruma sürüklerim seni atlarsın hastanede yatarsınbenimi öldürcen bee sennn
Bully kapışılmayacak erkek mi tamam seni de kötü karakter olarak sokacağımAy yok hayatta geçemem başkasının yerine ben.Ama kötü kadın karakter olarak dahil olabilirim.@vadikızı canım arkadaşımile dizide biraz kapışırız gerçi kapıştığımız kişi de @Bully imiş.Sonra @Bully ona yüz vermeyince o uçurumdan atlar.Ben de esas kadın olurum.Kaan ile de dizide tanıştığımızdan beri ise hep çekişmeli oluruz. Hiç anlaşamayan felan. Ama o da Melek öldükten bir süre sonra ise bana olan duygularının farkına varır.
Yok seni öldürmem uçuruma sürüklerim seni atlarsın hastanede yatarsın
Bully kapışılmayacak erkek mi tamam seni de kötü karakter olarak sokacağım
yaaa hayırr öldürmeyin beni yaaaAy yok hayatta geçemem başkasının yerine ben.Ama kötü kadın karakter olarak dahil olabilirim.@vadikızı canım arkadaşımile dizide biraz kapışırız gerçi kapıştığımız kişi de @Bully imiş.Sonra @Bully ona yüz vermeyince o uçurumdan atlar.Ben de esas kadın olurum.Kaan ile de dizide tanıştığımızdan beri ise hep çekişmeli oluruz. Hiç anlaşamayan felan. Ama o da Melek öldükten bir süre sonra ise bana olan duygularının farkına varır.
Senarist benim istediğim gibi sokarım herkesi
Hem kötü kadın hem esas kadın ama bak.Yok seni öldürmem uçuruma sürüklerim seni atlarsın hastanede yatarsın
Bully kapışılmayacak erkek mi tamam seni de kötü karakter olarak sokacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?