YABANCI - 1. Bölüm | YENİ DİZİ -

Biraz ilk bölüm olduğu için kısa tuttum evet önce kısa tutmak iyi izleyicimizi çekmek için TNS böyle seviyor :A

@vadikızı dizimiz senaryo gereği bu şekilde yani sana söylemiyoruz elbette karaktere laf ediyoruz :A
:F:F:Fbiliyorum ya şaka yapım dedim bende

Kızım sevişme sahnesinde oyna Melekten daha çok para veririm sana korkma yastık falan kullanacağız :F :F
ayol ben başrolüm niye benden çok para veriyosun be:F:F

Sana demiyor zaten, karaktere diyor. Sadece senin adın verildi diye niye üstüne alınıyorsun ki? :D
ayy bir şaka yapım dedim onuda yapamadık yahu şaka olaraktan
smailleri koydum biliyorum karaktere dediğini:D

Ben senarist kurbanıyım. :F Normalde çok kibar biriyimdir ama @denizz19 Kaan'ı kendi gibi ağzı bozuk yapmış. :A
:F:F:F
senaristim rica edicim kaan beyefendi biri olaraktan yazınız @denizz19 :F

Son düzenleme:
Aynen öyle. :X Sen daha tanıyamamışsın galiba beni. :ppp:

İş görüşmelerim için önce profilime mesaj bırakarak randevu almanız gerekiyor. Daha sonra ayrıntıları özelden konuşuruz. Ama dediğim gibi başrol olmadığım dizilerde rol almıyorum prensip olarak. :noworry:

Aynen öyle. :X Sen daha tanıyamamışsın galiba beni. :ppp:

İş görüşmelerim için önce profilime mesaj bırakarak randevu almanız gerekiyor. Daha sonra ayrıntıları özelden konuşuruz. Ama dediğim gibi başrol olmadığım dizilerde rol almıyorum prensip olarak. :noworry:
Leyla ile Mecnun misali Leylamızı öldürürüz ikinci başrol Leyla olarak gelirsin :A

Leyla ile Mecnun misali Leylamızı öldürürüz ikinci başrol Leyla olarak gelirsin :A
Ay yok hayatta geçemem başkasının yerine ben. :X Ama kötü kadın karakter olarak dahil olabilirim. :J @vadikızı canım arkadaşım :bhr: ile dizide biraz kapışırız gerçi kapıştığımız kişi de @Bully imiş. :ppp: Sonra @Bully ona yüz vermeyince o uçurumdan atlar. :A Ben de esas kadın olurum. :noworry:Kaan ile de dizide tanıştığımızdan beri ise hep çekişmeli oluruz. Hiç anlaşamayan felan. Ama o da Melek öldükten bir süre sonra ise bana olan duygularının farkına varır. :Z

benimi öldürcen bee sennn:F:F:F:F
Yok seni öldürmem uçuruma sürüklerim seni atlarsın hastanede yatarsın :F

Ay yok hayatta geçemem başkasının yerine ben. :X Ama kötü kadın karakter olarak dahil olabilirim. :J @vadikızı canım arkadaşım :bhr: ile dizide biraz kapışırız gerçi kapıştığımız kişi de @Bully imiş. :ppp: Sonra @Bully ona yüz vermeyince o uçurumdan atlar. :A Ben de esas kadın olurum. :noworry:Kaan ile de dizide tanıştığımızdan beri ise hep çekişmeli oluruz. Hiç anlaşamayan felan. Ama o da Melek öldükten bir süre sonra ise bana olan duygularının farkına varır. :Z
Bully kapışılmayacak erkek mi tamam seni de kötü karakter olarak sokacağım :A

:F:F:F:Fya hayır ne istiyosun benden yaa

yaaa hayırr öldürmeyin beni yaaa:F:F:F

Hem kötü kadın hem esas kadın ama bak. :X Hep rol almak istediğim karakter tipidir. :X Partnerim süper evet ama bilmiyorum yine de emin olamadım. :F Belki canım şu an @Bully ile uğraşmak istiyor olabilir de emin değilim. :A