Aslında en başta Melek seni banyodan çıkarken çıplak görecekti ama sonra RTÜK engellemesin diye vazgeçtimAynen meraktan yerimde duramıyorum kabıma sığamıyorum adeta. Sırlarımı çok merak ediyorum.
Aslında en başta Melek seni banyodan çıkarken çıplak görecekti ama sonra RTÜK engellemesin diye vazgeçtimAynen meraktan yerimde duramıyorum kabıma sığamıyorum adeta. Sırlarımı çok merak ediyorum.
İşte o gün.Ben senin yorumlarına hiçbir zaman kızmadım sadece şarkıya itici bir yorum yapmıştın ondan laf ettim sana ne zaman kızdım ben sana
Bakalım ne çıkacak bizlerde merakla bekliyoruz 2.bölümüGüzel bir dizi olmuş, keyifle okudum. Tebrik ederim.
Sanırsam Kaan'ın ölen eşinin resimleri olan bir odadır. (Tahminin çıkma olasılığı %27)
@cookies te yapıyordu öyle şeyler çiğdemin zorakı evliliğinde sonra çocuk ban yediAslında en başta Melek seni banyodan çıkarken çıplak görecekti ama sonra RTÜK engellemesin diye vazgeçtim
o tür şartları bayan oyuncular koymuyormuydu yaa normaldeBeni burada kimse engelleyemez banyo sahnesi bile yazarım vallaama Bully en başta sevişme sahnelerinde rol almam dedi @Bully
Niye canım erkekte istemiyor olabilir adam evlidir karısı istemiyorduro tür şartları bayan oyuncular koymuyormuydu yaa normalde
Hahahaha.Beni burada kimse engelleyemez banyo sahnesi bile yazarım vallaama Bully en başta sevişme sahnelerinde rol almam dedi @Bully
hahaha ayy tamam işte yine kadın istemediği için koyulmuş oluyor kural sonuç olarakNiye canım erkekte istemiyor olabilir adam evlidir karısı istemiyordur
Sen oynar mısın sevişme sahnelerinde sana bir rol yazalımhahaha ayy tamam işte yine kadın istemediği için koyulmuş oluyor kural sonuç olarak
Aynen şerefimiz her şeyden önde gelir bu uğurda ölürüz gerekirse.
yok yok cookiesten çektğimiz yeter doğru dürüst birşeyler olsunSen oynar mısın sevişme sahnelerinde sana bir rol yazalım
Gerçektende nasıl gelmiş @Çiğdem- kesin oynar.Aynen şerefimiz her şeyden önde gelir bu uğurda ölürüz gerekirse.
Konu nerden buraya geldi anlamadım ama olsun.
Kızım sevişme sahnesinde oyna Melekten daha çok para veririm sana korkma yastık falan kullanacağızyok yok cookiesten çektğimiz yeter doğru dürüst birşeyler olsun
koskoca başrol yan kadrona ekleniyor çok titiz bir karşılama bekliyorum kuş sütüyle beslemelisiniz beni
Bak çok iyi teklif [HASHTAG]#kabuletcigdem[/HASHTAG]Kızım sevişme sahnesinde oyna Melekten daha çok para veririm sana korkma yastık falan kullanacağız
benim paraya ne ihtiyacım var bee şuan 3 dizidede başrol kızım asıl ben sana para veririmKızım sevişme sahnesinde oyna Melekten daha çok para veririm sana korkma yastık falan kullanacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?